Bebeluș de numai o lună, ucis de un câine care a pătruns într-un spital și a luat copilul de lângă mama sa

Un bebeluș de o lună, care dormea ​​lângă mama sa într-un spital guvernamental din India, a fost înhățat de un câine fără stăpân și ucis în districtul Sirohi din statul Rajasthan.

Cadavrul a fost găsit marți, 28 februarie 2023, în afara secției de spital, potrivit raportului poliției locale preluat de Times of India.

Filmările camerelor de supraveghere video amplasate în spital au dezvăluit cum doi câini fără stăpân au intrat în secția TBC a spitalului în seara zilei de ieri, 27 februarie, și unul dintre ei a ieșit cu copilul în dinți.

Sitaram, ofițer al Stației de Poliție Kotwali din orașul Chittorgarh a declarat că Mahendra Meena, tatăl copilului, a fost internat în spital pentru tratament pentru tuberculoză.

El a spus că mama copilului, Rekha, care îl îngrijea pe pacient împreună cu cei trei copii ai ei, a ațipit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ofițerul a menționat că niciun membru din personalul spitalului nu era prezent în secție în momentul incidentului.

„Autopsia a fost efectuată de un consiliu medical. Un caz va fi înregistrat în această chestiune după investigații suplimentare”, a precizat Sitaram.

Între timp, administrația spitalului a inițiat o anchetă în acest caz.

„Însoțitorul pacientului dormea ​​și paznicul spitalului se ocupa de cealaltă secție. Nu am văzut filmările CCTV ale incidentului. Voi putea comenta doar după investigație”, a declarat Virendra, medic principal la spitalul raional Sirohi, potrivit ndtv.com.

Distribuie acest articol