Bergamo, accident grav cu un tir condus de un român. Un mort și un rănit.

S-a întâmplat în această dimineață, la Mozzanica, în jurul orei 9:40, când un tir Iveco Agirus, condus de un român în vârstă de 29 de ani, s-a răsturnat, prinzând sub el un Fiat Fiorino care trecea chiar în acel moment prin același punct, scrie site-ul Bergamo News.

Din primele declarații, se pare că tirul ar fi atins cu roțile bordura de la marginea străzii, ceea ce ar fi provocat răsturnarea. În automobilul Fiat zdrobit de tir se aflau 2 bărbați, unul în vârstă de 81 de ani iar celălalt în vârstă de 75 de ani, amândoi fiind în timpul programului de lucru, în ciuda vârstei, fiind instalatori de meserie. Din păcate bătrânul în vârstă de 81 de ani a decedat pe loc, în timp ce colegul său a scăpat cu răni ușoare dar în stare de șoc.

Moartea bătrânului vine la numai câțiva ani după o altă tragedie în familie, când fiul său a murit tot într-un accident stradal.

Tânărul șofer român a scăpat și el nevătămat din accident, rămânând doar cu traume psihologice. Românul lucra pentru o firma de transport Olma Sped S.R.L. din Brescia, unde se și îndrepta tirul cu un transport de paleți, plecarea sa fiind de la Liscate, lângă Milano.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol