Bergamo – româncă de 25 de ani ucisă în accident auto de un șofer italian cu alcoolemie de 3 ori peste limita legală

Dramaticul accident a avut loc în jurul orei 4:00 din dimineața zilei de sâmbătă, 1 iulie 2017, când o tânără română de 25 de ani a fost ucisă de un automobil Renault la al cărui volan se afla un bărbat italian de 31 de ani cu o alcoolemie în sânge de 3 ori peste limita legală.

Potrivit informațiilor relatate de site-ul Bergamo News, accidentul a avut loc pe Strada Provincială 98, în localitatea Palosco din provincia Bergamo, unde tânăra română se pare că se afla pe marginea străzii pentru a se prostitua.

La volanul unei mașini Renault de culoare albă se afla un bărbat italian sub influența alcoolului care, ajuns la o intersecție cu sens giratoriu, a pierdut controlul volanului, lovind din plin femeia română și apoi s-a izbit de un automobil BMW albastru condus tot de un bărbat italian de 31 de ani.

Imagine de la locul accidentului – sursa: www.ecodibergamo.it

Tânăra româncă, cu inițialele M.M.R., a decedat pe loc iar bărbatul italian, M.M., după ce i s-a acordat primul ajutor și i s-a făcut testul pentru alcoolemie, a fost transportat în penitenciarul din Bergamo cu acuzația de crimă rutieră, relatează sursa citată.

Rănit ușor și bărbatul italian aflat la volanul automobilului BMW, un bărbat originar din Milano dar rezident în localitatea Bergamo.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Corpul neînsuflețit al tinerei românce a fost transportat la morga spitalului Papa Giovanni XXIII din Bergamo. Autoritățile vor ancheta acum cazul, sub conducerea procurorului Antonio Pansa, pentru a stabili în detaliu cele întâmplate la fața locului.