Bergamo – româncă de 25 de ani ucisă în accident auto de un șofer italian cu alcoolemie de 3 ori peste limita legală

Dramaticul accident a avut loc în jurul orei 4:00 din dimineața zilei de sâmbătă, 1 iulie 2017, când o tânără română de 25 de ani a fost ucisă de un automobil Renault la al cărui volan se afla un bărbat italian de 31 de ani cu o alcoolemie în sânge de 3 ori peste limita legală.

Potrivit informațiilor relatate de site-ul Bergamo News, accidentul a avut loc pe Strada Provincială 98, în localitatea Palosco din provincia Bergamo, unde tânăra română se pare că se afla pe marginea străzii pentru a se prostitua.

La volanul unei mașini Renault de culoare albă se afla un bărbat italian sub influența alcoolului care, ajuns la o intersecție cu sens giratoriu, a pierdut controlul volanului, lovind din plin femeia română și apoi s-a izbit de un automobil BMW albastru condus tot de un bărbat italian de 31 de ani.

Imagine de la locul accidentului – sursa: www.ecodibergamo.it

Tânăra româncă, cu inițialele M.M.R., a decedat pe loc iar bărbatul italian, M.M., după ce i s-a acordat primul ajutor și i s-a făcut testul pentru alcoolemie, a fost transportat în penitenciarul din Bergamo cu acuzația de crimă rutieră, relatează sursa citată.

- Continuarea articolului după publicitate -

Rănit ușor și bărbatul italian aflat la volanul automobilului BMW, un bărbat originar din Milano dar rezident în localitatea Bergamo.

Corpul neînsuflețit al tinerei românce a fost transportat la morga spitalului Papa Giovanni XXIII din Bergamo. Autoritățile vor ancheta acum cazul, sub conducerea procurorului Antonio Pansa, pentru a stabili în detaliu cele întâmplate la fața locului.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos