Bilete de avion ieftine vândute în România. Iată care este cursa pe care poți să zbori cu 2,99 euro

Compania irlandeză Ryanair, cel mai mare operator low-cost din Europa, propune călătorilor din România bilete sub prețul de 3 euro.

Pe data de  17 mai, de la Timișoara la Dusseldorf, în Germania, pasagerul va plăti pe bilet 2,99 euro.

Dar pentru a beneficia de același preț și la întoarcere, ar trebui fie să se întoarcă în aceeași zi, fie să-și rezerve călătoria de întoarcere în țară pe data de 31 mai.

Mai devreme de 31 mai, cel mai ieftin bilet Dusseldorf-Timisoara la Ryanair poate fi rezervat pe 21 mai, la prețul de 19,99 euro.

Ryanair propune un bilet ieftin – de numai 3,99 euro, și celor care vor să călătorească de la București la Londra, însă data plecării este pe 18 decembrie. Iar cel mai ieftin bilet de întoarcere – 4,71 euro, poate fi rezervat de pe 22 până pe 26 decembrie, inclusiv, sau în ultimele trei zile ale anului.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Din București, Ryanair mai vinde bilete de 9,99 euro către Bologna, Bruxelles sau Milano, în timp ce din Timișoara se poate zbura cu 3,99 euro către Bruxelles, 4,99 euro spre Milano, 7,99 euro spre Berlin sau 9,98 euro către București. Toate prețurile sunt pe un singur segment, doar dus sau doar întors.
Liderul pieței este Wizz Air, cu 5,5 milioane de pasageri transportați în 2016, urmat de Blue Air, cu 4 milioane de pasageri, și de Tarom cu 2,41 milioane pasageri. Ryanair a transportat 680.000 de pasageri în primele șase luni ale anului trecut, scrie InCont.ro

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20