Blue Air lansează mai multe rute noi din București și Cluj spre Italia în cadrul programului de vară 2021

Compania aeriană Blue Air a anunțat astăzi, 12 martie 2021, lansarea a 40 de rute noi în cadrul Orarului de Vară 2021, precum și o reducere de 35% pentru toate destinațiile noi. Printre noile rute sunt incluse și zboruri din București și Cluj spre mai multe destinații din Italia.

„Blue Air lansează campania „Să încercăm ceva nou/Let’s Fly Somewhere New”, oferind o reducere de 35% la toate zborurile, pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor pasagerilor săi pentru sezonul estival și pentru a-i inspira să exploreze spectaculoasele noi destinații incluse în programul de vară 2021 (28 martie – 30 octombrie 2021)”, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției noastre.

Această reducere este valabilă numai între 12 și 14 martie 2021 pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021, iar rezervările includ și o modificare gratuită a datelor călătoriei.

„Începând cu Orarul de Vară 21, Blue Air va introduce 20 de rute noi din București, 15 rute noi din Cluj, 2 rute noi din Bacău și 3 rute noi de la baza sa din Torino”, se mai precizează în comunicat.

Dintre noile rute incluse, următoarele au ca destinație finală diferite orașe din Italia:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
  • din Bucuresti spre ​​ Bari, Bologna, Catania, Olbia, Roma Fiumicino, Torino;
  • din Cluj către​​ Milano Linate și Roma Fiumicino.

Rezervările pot fi făcute pe site-ul companiei Blue Air.