Blue Air lansează mai multe rute noi din București și Cluj spre Italia în cadrul programului de vară 2021

Compania aeriană Blue Air a anunțat astăzi, 12 martie 2021, lansarea a 40 de rute noi în cadrul Orarului de Vară 2021, precum și o reducere de 35% pentru toate destinațiile noi. Printre noile rute sunt incluse și zboruri din București și Cluj spre mai multe destinații din Italia.

„Blue Air lansează campania „Să încercăm ceva nou/Let’s Fly Somewhere New”, oferind o reducere de 35% la toate zborurile, pentru a veni în întâmpinarea așteptărilor pasagerilor săi pentru sezonul estival și pentru a-i inspira să exploreze spectaculoasele noi destinații incluse în programul de vară 2021 (28 martie – 30 octombrie 2021)”, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției noastre.

- Continuarea după publicitate -

Această reducere este valabilă numai între 12 și 14 martie 2021 pentru toate zborurile cu date de călătorie până la 30 octombrie 2021, iar rezervările includ și o modificare gratuită a datelor călătoriei.

„Începând cu Orarul de Vară 21, Blue Air va introduce 20 de rute noi din București, 15 rute noi din Cluj, 2 rute noi din Bacău și 3 rute noi de la baza sa din Torino”, se mai precizează în comunicat.

Dintre noile rute incluse, următoarele au ca destinație finală diferite orașe din Italia:

  • din Bucuresti spre ​​ Bari, Bologna, Catania, Olbia, Roma Fiumicino, Torino;
  • din Cluj către​​ Milano Linate și Roma Fiumicino.

Rezervările pot fi făcute pe site-ul companiei Blue Air.