Bologna, 5 români arestați într-o urmărire cu împușcături pe autostradă.

Manevre pe contrasens, mașini de poliție tamponate și câteva focuri de armă trase în aer de către polițiști pentru a-i intimida pe infractori este, pe scurt, scenariul a ceea ce s-a întâmplat în această noapte, în jurul orei 3, pe autostrada A14, în zona Bologna.

Polstrada, poliția stradală din Italia, a început urmărirea datorită reclamației unui șofer de tir care denunța furtul de combustibil și de marfă, din tirul său, unde hoții au făcut o gaură în spatele tirului pentru a pătrunde și a fura obiectele.

Doi dintre răufăcători au fost prinși imediat, scrie ziarul Repubblica, ceilalți reușind să fugă pe contrasens folosind banda de urgență, drept pentru care poliția a început urmărirea și a organizat puncte de oprire, trei dintre ei fiind opriți în cele din urmă la bariera din Bologna San Lazzaro, nu înainte de a fi avertizați cu câteva focuri de armă trase în aer de către agenții de la Polstrada.

Ultimul dintre cei 6 infractori a reușit să fugă prin ieșirea de la Casalecchio unde, după ce a tamponat o mașină a poliției și a luat-o din nou pe contrasens, și-a făcută pierdută urma.

S-a confirmat faptul că cei 5 bărbați arestați sunt de origine română, în timp ce pentru al șaselea infractor nu s-a dat încă nici un detaliu, poliția fiind pe urmele lui în continuare.

DISTRIBUIE
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol
Imagine articol