Bologna, 5 români arestați într-o urmărire cu împușcături pe autostradă.

Manevre pe contrasens, mașini de poliție tamponate și câteva focuri de armă trase în aer de către polițiști pentru a-i intimida pe infractori este, pe scurt, scenariul a ceea ce s-a întâmplat în această noapte, în jurul orei 3, pe autostrada A14, în zona Bologna.

Polstrada, poliția stradală din Italia, a început urmărirea datorită reclamației unui șofer de tir care denunța furtul de combustibil și de marfă, din tirul său, unde hoții au făcut o gaură în spatele tirului pentru a pătrunde și a fura obiectele.

Doi dintre răufăcători au fost prinși imediat, scrie ziarul Repubblica, ceilalți reușind să fugă pe contrasens folosind banda de urgență, drept pentru care poliția a început urmărirea și a organizat puncte de oprire, trei dintre ei fiind opriți în cele din urmă la bariera din Bologna San Lazzaro, nu înainte de a fi avertizați cu câteva focuri de armă trase în aer de către agenții de la Polstrada.

Ultimul dintre cei 6 infractori a reușit să fugă prin ieșirea de la Casalecchio unde, după ce a tamponat o mașină a poliției și a luat-o din nou pe contrasens, și-a făcută pierdută urma.

S-a confirmat faptul că cei 5 bărbați arestați sunt de origine română, în timp ce pentru al șaselea infractor nu s-a dat încă nici un detaliu, poliția fiind pe urmele lui în continuare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI