Brescia: Prostituată româncă își înjunghie clientul după o noapte de sex pentru că a refuzat să o plătească

O prostituată de origine română a înjunghiat un bărbat marocan în vârstă de 43 de ani, care a refuzat să-i plătească serviciile după ce au petrecut noaptea împreună, în provincia Brescia, Lombardia.

Incidentul a avut loc ieri dimineață, miercuri 28 februarie, într-un apartament de pe Via Santa Maria, în Calcinato, și totul s-ar fi putut termina într-o tragedie: lama cuțitului a rănit coapsa bărbatului, atingând la numai câțiva centimetri artera femurală. Femeia română ar fi mers la casa bărbatului marocan, pe Via Santa Maria, la solicitarea acestuia de a petrece noaptea împreună. Dimineață, însă, bărbatul ar fi refuzat să o plătească iar femeia a reacționat cu violență. A luat un cuțit din sertarele de la bucătărie și l-a înjunghiat în picior.

În timp ce bărbatul marocan a părăsit casa cu o hemoragie abundentă, prostituata româncă s-a îndepărtat în fugă. La scurt timp, în urma semnalării făcute de bărbat, aceasta a fost urmărită și oprită de carabinieri. Bărbatul a fost transferat la spital în condiții grave unde, odată cu trecerea orelor, starea sa clinică s-a îmbunătățit, și astfel, persoana vătămată a fost declarată în afara pericolului. O circumstanță care a redus poziția româncei acuzată inițial de tentativă de omor, infracțiune transformată în cauzare de vătămări grave, scrie Brescia Today.