Brescia: Prostituată româncă își înjunghie clientul după o noapte de sex pentru că a refuzat să o plătească

O prostituată de origine română a înjunghiat un bărbat marocan în vârstă de 43 de ani, care a refuzat să-i plătească serviciile după ce au petrecut noaptea împreună, în provincia Brescia, Lombardia.

Incidentul a avut loc ieri dimineață, miercuri 28 februarie, într-un apartament de pe Via Santa Maria, în Calcinato, și totul s-ar fi putut termina într-o tragedie: lama cuțitului a rănit coapsa bărbatului, atingând la numai câțiva centimetri artera femurală. Femeia româncă ar fi mers la casa bărbatului marocan, pe Via Santa Maria, la solicitarea acestuia de a petrece noaptea împreună. Dimineață, însă, bărbatul ar fi refuzat să o plătească iar femeia a reacționat cu violență. A luat un cuțit din sertarele de la bucătărie și l-a înjunghiat în picior.

- Continuarea articolului după publicitate -

În timp ce bărbatul marocan a părăsit casa cu o hemoragie abundentă, prostituata româncă s-a îndepărtat în fugă. La scurt timp, în urma semnalării făcute de bărbat, aceasta a fost urmărită și oprită de carabinieri. Bărbatul a fost transferat la spital în condiții grave unde, odată cu trecerea orelor, starea sa clinică s-a îmbunătățit, și astfel, persoana vătămată a fost declarată în afara pericolului. O circumstanță care a redus poziția româncei acuzată inițial de tentativă de omor, infracțiune transformată în cauzare de vătămări grave, scrie Brescia Today.

Susține publicația noastră!
CrystalDENT Milano CrystalDENT Milano

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos

Publicitate