Brescia – viol înscenat românului de către bătrâna de 87 de ani în complicitate cu vecinul de 69 de ani.

O nouă întorsătură în cazul românului 32 de ani, pe nume Saint Petrișor, rezident la Castelcovati, provincia Brescia arestat pentru viol la începutul lunii octombrie și care a fost eliberat din arest după mai bine de o lună, după ce rezultatele testului DNA au confirmat că nu el este autorul violului.

”Dar cum este posibil? Se înșeală… sunt sigură că a fost el!”, repeta bătrâna după sosirea rezultatelor, însă anchetatorii au descoperit recent că DNA-ul din lichidul seminal de pe lenjeria bătrânei de 87 de ani aparține de fapt vecinului acesteia de 69 de ani, făcând ca ipoteza principală în acest moment a polițiștilor să fie că bătrâna, împreună cu vecinul ei, au făcut sex în acea noapte după care au decis să însceneze totul conaționalului nostru care locuiește în aceeași clădire cu ei, scrie ziarul Reppublica.

Motivul pentru care bătrâna ar fi organizat acest scenariu care l-ar fi băgat pe românul de 32 de ani la închisoare pentru un timp îndelungat este că cei doi aveau divergențe mereu din cauza zgomotelor făcute de bărbat și familia sa.

Românul este tatăl a doi copii și condamnarea sa ar fi fost o tragedie pentru familia acestuia, avocatul său, Cristian Mongodi, declarând acum că îi vor da în judecată pe cei doi bătrâni pentru calomnie.

Distribuie acest articol