Bucătăreasă româncă moartă în Italia. Colegii: „Odihnește-te în pace, draga noastră prietenă!”

O tragedie neașteptată a lovit o familie de români din Italia, Angela Nicu, sufletul bucătăriei restaurantului istoric La Cappa d’Oro din Stanghella (Veneto), a decedat brusc la vârsta de 53 de ani, lăsând un gol imens în rândul rudelor, colegilor, prietenilor și iubitorilor de artă culinară.

Femeia s-a simțit brusc rău și a decedat în timp ce se afla la domiciliul său, unde locuia cu soțul și nepoata, care a fost ca o fiică pentru ea.

Angela a lucrat cu măiestrie și pasiune ca bucătar-șef al restaurantului La Cappa d’Oro timp de peste 20 de ani, transformând ingrediente simple în adevărate opere de artă culinare, relatează Tg Padova.

Cu talentul său, Angela a adus nu doar gust, dar și bucurie prin mâncarea pe care o prepara cu atâta dăruire.

Echipa restaurantului a împărtășit vestea tristă prin intermediul unui postări pe Facebook, aducând un omagiu emoționant conaționalei noastre:

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

„A venit momentul să ne luăm rămas bun de la Angela: o colegă, o prietenă, o bucătăreasă extraordinară și o persoană cu adevărat specială. Este o profundă durere când ne dăm seama cât de bruscă a fost plecarea ei, lăsând un gol imens în inimile noastre.”

1200-2023071013157
Angela Nicu, decedată în Italia la vârsta de 53 de ani. Sursa foto: Tg Padova

Pierderea Angelei a lăsat un impact major asupra celor care au avut privilegiul de a o cunoaște și de a lucra alături de ea.

Colegii săi o descriu plină de generozitate și bunătate, cu un angajament remarcabil de a ajuta pe oricine avea nevoie.

„Angela era mult mai mult decât o colegă. Își arăta inima de aur prin acțiunile sale zilnice și dedicația neegalată în a-i sprijini pe ceilalți. Avea un spirit nobil și era o sursă de inspirație pentru toți cei care au avut onoarea să o cunoască.”

În memoria Angelei, colegii ei de la La Cappa d’Oro păstrează amintirile momentelor petrecute împreună, ale râsetelor împărtășite și ale momentelor speciale. Angela rămâne în amintirea lor ca o persoană extraordinară, care și-a lăsat o amprentă profundă în viețile lor.

În finalul postării lor, colectivul restaurantului în care românca lucra a adăugat un mesaj emoționant:

„Angela, ne vei lipsi mai mult decât cuvintele pot exprima. Odihnește-te în pace, draga noastră prietenă! Suntem recunoscători pentru timpul pe care l-am petrecut împreună și pentru dragostea pe care ai adus-o în viețile noastre.”

Angela Nicu rămâne în memoria celor care au cunoscut-o ca o femeie remarcabilă, cu un suflet nobil, un spirit generos și un talent culinar extraordinar.