Bucuria unei familii de români care s-a întors definitiv din străinătate: „Nicăieri nu-i ca acasă”

Una dintre cele mai vechi și veritabile zicale, „Nicăieri nu-i ca acasă!”, a fost reconfirmată de povestea emoționantă a unei familii tinere care a decis să se mute la țară, la doar 15 km de București, orașul în care s-au născut și crescut.

Povestea lor au publicat-o pe grupul Mutat la țară – viața fără ceas.

După ani petrecuți în străinătate, cei doi părinți și copilașii lor au hotărât să pornească în căutarea locului lor de vis pe această lume. Și unde l-ar fi putut găsi dacă nu pe pământul natal, la doar 15 km de București? Într-un loc unde pot să se bucure de simplitatea și frumusețea vieții la țară?

„După câțiva ani buni petrecuți peste mări și țări, în 2020, anul în care ne săturasem de nebunia lumii, ne-am luat tălpășița și am pornit ceva mai devreme în căutarea visului, și anume locușorul nostru pe lumea aceasta.

Nu ne-a fost deloc ușor, și numai noi știm prin câte am trecut, dar cu ajutorul Celui de sus și al familiilor noastre dragi, am ajuns unde suntem acum. Familii care ne-au ajutat atât la casă cât și în grădină, de la cel mai mic la cel mai mare. Chiar și bunicul patern, în vârstă de 86 de ani, m-a ajutat prima oară la pus roșiile în grădină.”, a scris Georgiana în postarea sa.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

photo_2023-05-28_18-36-46

Această poveste a stârnit reacții pozitive din partea comunității. Un membru al grupului a apreciat felul în care se reflectă fericirea pe chipul copiilor și a felicitat familia pentru decizia lor curajoasă.

Alt comentator a observat că, în spatele frumuseții vieții la țară, se află multă muncă, dar că organizarea corespunzătoare aduce rezultate satisfăcătoare.

O altă persoană, care se pare că a trăit o experiență similară, a declarat că, deși viața la țară nu este ușoară, munca aduce satisfacție și libertate.

photo_2023-05-28_18-37-04

În încheiere, familia a împărtășit sentimentele lor despre noua viață:

„Ne place să ieșim afară sub cerul liber de câte ori vrem, să ne întindem pe iarbă și să ne uităm la cer, să ascultăm doar sunetul naturii și să ne bucurăm de tot ce este mai frumos în viață. Nicăieri nu-i ca acasă!”

Cu toate provocările pe care le presupune, se pare că viața la țară a adus acestei familii o bucurie de neegalat.