Cabral, ajutat în Italia de un șofer român de autobuz: „Când îl vedeți, să știți ca e om bun!

Într-o zi rece și ploioasă la Torino, o aventură neașteptată și-a făcut loc în experiența de călătorie a cunoscutului prezentator TV din România, Cabral Ibacka.

Străduindu-se să găsească un mijloc de transport spre trenul care avea să-i ducă la aeroport, Cabral și însoțitorii săi au avut parte de o întâmplare de neuitat. Au fost ajutați, în mod neprevăzut, chiar de un român, șofer de autobuz.

Redăm mai jos textul postării de pe Facebook, în care cunoscutul prezentator de televiziune povestește cum a fost ajutat de șoferul român de autobuz de la Torino:

„Torino. Stăm pe marginea șoselei, zgribuliți într-o ploaie rece, cu telefoanele în mâini, încercând să înțelegem de unde naiba să luăm autobuzul care să ne ducă la trenul care ne duce la trenul pentru aeroport. Taxi… zero, nema, niente.

Un autobuz care tocmai trecea pe lângă noi frânează violent, deschide ușa din față și claxonează.
Zic „Hai să-l întreb pe omul ăsta, poate ne luminează puțin mințile…”.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mă duc fuga la ușă și când să întreb „Signore, dobbiamo andare…” el zice:
– Tu ești Cabral?!
Râdem, îi explicăm care e baiul, ne suie în autobuz și spune:
– Eu am terminat tura, mă retrag. O să vă duc fix la gară, la trenul care vă duce direct la aeroport.

Și așa a făcut, da-i-ar sănătate și fericire, că și-a făcut pomană cu trei jumuliți!
Când îl vedeți, să știți ca e om bun!”

Postarea lui Cabral are mii de like-uri și sute de comentarii. Mai mulți români au lăudat gestul șoferului și au transmis că ar fi făcut același lucru, sărind în ajutorul prezentatorului TV.

Iată câteva dintre comentarii:

„Respect pentru românii noștri care au rămas oameni… Cred că ți-a mers la suflet…”

„Dacă am fi știut veneam să te ducem la aeroport… Data viitoare poți conta pe noi!”

„Știi vorba aia ‘suntem peste tot acasă’, să știi că este valabilă, dai de români și în Alaska!”

„Păi cine să reziste unui om atât de carismatic și bun? Toată admirația și respectul și pentru bravul concetățean care v-a salvat ziua!”

Cabral Ibacka este un prezentator de televiziune și actor din România. Născut pe 4 octombrie 1977, în București, Cabral a devenit cunoscut publicului larg prin aparițiile sale în diverse emisiuni TV, reality show-uri și proiecte de divertisment.

Are o personalitate carismatică și energică, ceea ce l-a făcut popular și apreciat de către telespectatori.

În afara carierei sale în televiziune, Cabral s-a implicat și în actorie, jucând în câteva filme și seriale românești.

De asemenea, este activ pe rețelele de socializare unde împărtășește aspecte din viața sa personală și profesională, având o comunitate largă de urmăritori.

Cabral este căsătorit cu Andreea Ibacka, cu care are doi copii. Povestea lor de dragoste și viața de familie sunt adesea subiecte de interes pentru public.

Prin prezența sa în mass-media și pe rețelele sociale, Cabral a reușit să creeze o legătură puternică cu fanii săi, fiind apreciat nu doar pentru talentul său, dar și pentru deschiderea și autenticitatea cu care își împărtășește experiențele de viață.

Distribuie acest articol