Cadavrele a două femei din Italia, găsite în locuința lor la câteva luni după deces. Victimele erau surori

Cadavrele a două surori din Italia, care nu s-au căsătorit niciodată și erau foarte apropiate, au fost descoperite recent într-un stadiu avansat de descompunere, indicând că decesul lor s-a produs în urmă cu câteva luni.

Luisa Berenice Stortini, în vârstă de 69 de ani, și sora ei, Piermaria Luigia Stortini, de 71 de ani, au fost găsite moarte  într-o locuință din centrul istoric al orașului Recanati, provincia Macerata din Marche.

Conform publicației Occhio Notizie, tragica descoperire a avut loc în urma unei scurgeri de apă semnalate poliției locale de către proprietarul unui local situat sub apartamentul surorilor Stortini.

La fața locului s-au deplasat și pompierii, care au fost nevoiți să spargă ușa pentru a intra în apartament.

Conform rapoartelor inițiale, surorile ar fi decedat din cauze naturale, deși autopsia urmează să confirme acest lucru și să stabilească dacă au murit în același timp.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Piermaria Luigia, cea mai în vârstă dintre surori, era imobilizată la pat, iar sora ei mai mică, Luisa Berenice, îi era badantă.

Autoritățile continuă investigațiile pentru a stabili momentul exact și circumstanțele morții celor două femei, un eveniment care a adus în lumina reflectoarelor drama singurătății în care trăiau.

@rotalianul