Cadavru găsit într-un avion după aterizare. Era mort de câteva zile

Un cadavru a fost descoperit în trenul de aterizare al unei aeronave Turkish Airlines (THY) la Aeroportul Istanbul, după un zbor care a decolat din Amsterdam, Olanda, spre capitala Turciei.

Acest incident a determinat autoritățile să analizeze zborurile recente ale avionului către țările africane, datorită presupusei naționalități a persoanei decedate, relatează Hurriyet Daily News.

Aeronava Airbus A330 a companiei THY, cu înmatricularea TC-JO, a sosit la Istanbul din Amsterdam la ora 23:30 din data de 14 septembrie 2023.

În timpul lucrărilor de întreținere tehnică efectuate după aterizare, corpul fără viață al unui pasager clandestin a fost descoperit în trenul de aterizare al avionului.

Funcționarii estimează că trupul aparține unui bărbat african cu vârsta cuprinsă între 30 și 40 de ani, dar identitatea sa nu a putut fi determinată cu certitudine.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

O investigație amănunțită a fost demarată în legătură cu acest incident, camerele de securitate ale Aeroportului Istanbul din ultimele două zile fiind revizuite în detaliu.

Corpul a fost trimis apoi la Institutul de Medicină Legală pentru identificarea victimei.

Presa turcă a raportat că avionul, în care a fost găsit corpul în trenul de aterizare, a zburat de la Nouakchott, capitala Mauritaniei, către Banjul, capitala Gambiei, la data de 10 septembrie.

Ulterior, la data de 11 septembrie, acesta a zburat de la Libreville, capitala Gabonului, către Luanda, capitala Angolei.

Autoritățile se concentrează în prezent asupra posibilității ca pasagerul clandestin să se fi îmbarcat în avion în unul dintre aceste puncte și să fi murit înainte ca aeronava să ajungă pe continentul european.

Distribuie acest articol