Cadavrul unei femei din Italia, moartă de circa o lună, găsit de mama sa în apartamentul victimei

O femeie a fost găsită moartă în dimineața zilei de luni, 15 ianuarie 2024, în apartamentul ei situat în centrul orașului italian Bologna din Emilia-Romagna, pe via Cartoleria.

Corpul neînsuflețit al victimei, pe nume Francesca Migliano și în vârstă de 52 de ani, a fost descoperit de mama ei, care nu a mai putut intra în contact cu ea de aproape o lună, relatează ziarul Corriere della Sera.

Intrând în apartament după o lungă perioadă de absență a vreunui răspuns din partea fiicei sale, mama victimei a fost întâmpinată de o scenă dramatică: corpul neînsuflețit al fiicei sale zăcea pe podea, înconjurat de mult sânge, alături de câinele acesteia, rămas fără hrană și apă timp de săptămâni întregi.

Carabinierii de la secția de investigații științifice, interveniți ulterior la apartamentul femeii de 52 de ani, au efectuat o investigație amănunțită la locul faptei pentru a determina cauzele decesului.

Aceștia au constatat însă că animalul domestic al victimei a contaminat grav locul decesului și cadavrul, din cauza lipsei de hrană.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deși nu existau semne evidente de efracție sau prezența unor terțe persoane la locul tragediei, procurorul Nicola Scalabrini a dispus efectuarea unei autopsii pentru a clarifica circumstanțele morții femeii.

Starea avansată de descompunere a corpului indică faptul că Francesca Migliano a decedat cu câteva săptămâni în urmă, probabil încă de la mijlocul lunii decembrie, perioadă în care a avut ultimul contact cu mama ei.

Temperaturile scăzute par să fi contribuit la conservarea corpului, care părea aproape mumificat.

În ciuda faptului că nu s-au găsit substanțe interzise sau alte indicii care să sugereze implicarea victimei în activități suspecte, faptul că era formal șomeră, dar avea o activitate la domiciliu, cu un flux constant de clienți, a stârnit interesul anchetatorilor. Aceștia intenționează acum să interogheze clienții pentru a obține mai multe informații.

- Continuarea după publicitate -

Vecinii, interogați de carabinieri, par să nu fi observat nimic neobișnuit, iar apartamentul nu degaja un miros care să indice prezența unui cadavru.

Autopsia, dispusă de procurorul Scalabrini, este așteptată să ofere răspunsuri esențiale: dacă moartea a survenit din cauze naturale, provocată de un infarct, sau a fost vorba de un act criminal.

În acest moment, moartea femeii rămâne un mister, iar anchetatorii sunt determinați să descopere adevărul din spatele acestui tragic eveniment.

@rotalianul