Cadavrul unei românce, găsit pe o plajă din Italia. Mister în ce privește cauza decesului

Update: Autoritățile au venit cu noi informații: moartea femeii ar fi fost cauzată de înec. Corpul ar fi fost adus de valuri la mal, unde a fost văzut de trecători. Despre identitatea ei se știe că lucra ca ospătăriță și locuia în apropierea locului unde a fost găsită.

Trupul neînsuflețit al unei femei românce în vârstă de 36 de ani a fost găsit joi, 9 februarie, pe o plajă din Rimini, regiunea Emilia-Romagna, informează Corriere della Sera.

Descoperirea macabră a fost făcută de doi oameni care ieșiseră dimineața devreme să se plimbe pe plaja din Torre Pedrera. Plaja era acoperită de ninsoarea căzută în ziua precedentă.

Femeia decedată, îmbrăcată în haine închise la culoare, era în dreptul stabilimentului Bagno Bela Burdela, de-a lungul promenadei San Salvador.

Cadavrul unei românce, găsit pe o plajă din Rimini. Sursa foto: News Rimini

Era ora 8:30 când la fața locului au sosit agenții Poliției de Stat și personalul sanitar de la 118 care nu a mai putut face altceva decât să constate decesul conaționalei noastre. Corpul nu prezenta niciun semn de violență și polițiștii exclud implicarea altor persoane.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Deocamdată nu se știe cum a murit femeia, dar nu este exclusă nicio ipoteză, de la accident la cea a unui gest extrem.

Anchetatorii, căutând în baza de date a persoanelor dispărute, au reușit să identifice victima. Era vorba de o româncă de 36 de ani care fusese dată dispărută de câteva ore.

Procurorul de serviciu a dispus autopsia trupului neînsuflețit.