Cadavrul unui bărbat găsit în locuința sa din Italia. Era mort de 8 luni

Nici copiii săi, care locuiesc în altă regiune, nici puținii prieteni pe care-i avea și nici vecinii săi nu s-au îngrijorat de faptul că de luni de zile nu mai dădea niciun semn de viață.

Așa se face că trupul fără viață al unui bărbat, cu inițialele numelui P.G., în vârstă de 60 de ani și care locuia în localitatea italiană Lentini din provincia Siracusa, în Sicilia, a fost găsit de forțele de ordine aproape în formă de schelet.

Cei care s-au îngrijorat în cele din urmă că nu-l mai văd de câteva luni au fost vecinii lui dintr-un bloc situat pe via Milano din cartierul Soprafiera.

După ce vecinii au alertat autoritățile despre posibila dispariție a bărbatului, carabinierii, împreună cu un echipaj de pompieri, au forțat ușa apartamentului în care P.G. locuia singur și au găsit cadavrul pe podea, cu fața în jos.

Bărbatul era despărți de soție de circa 20 de ani și nu mai ținea legătura nici cu fiii săi, iar alte rude apropiate sau prieteni se pare că nici atât nu l-au căutat în tot acest tim.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Momentan se presupune că decesul, despre care medicul legist estimează că a avut loc în urmă cu circa 8 luni, ar fi fost provocat de un infarct, dar anchetatorii nu exclud nici alte ipoteze.

Cadavrul a fost transportat la spitalul din Lentini unde va fi supus autopsiei pentru a descoperi cu exactitate cauza decesului.

Distribuie acest articol