Puglia: cadavrul unui român de 47 de ani descoperit în vecinătatea unor ferme agricole

Corpul fără viață al unui român în vârstă de 47 de ani a fost găsit în dimineața zilei de ieri, 19 noiembrie 2017, de-a lungul stăzii provinciale 87, între Ascoli Satriano și Orta Nova, în provincia Foggia, Puglia. Bărbatul era angajat într-una din fermele agricole din zonă iar o primă ipoteză a fost că moartea sa s-a datorat unui accident de muncă.

Potrivit unei prime reconstituiri însă, victima se afla la bordul unui tractor împreună cu alte două persoane când, din motive necunoscute încă, a căzut de pe utilaj și a fost prins sub acesta. Persoanele prezente au încercat inițial să-l ajute dar odată ce au constatat moartea bărbatului român au decis să-l abandoneze de-a lungul drumului. Din acest motiv, angajatorul, un bărbat din partea locului, precum și un coleg de muncă al muncitorului român decedat au fost denunțați.

La fața locului s-au prezentat carabinierii și unitățile medicale mobile de la 118 care au constatat decesul bărbatului. Investigațiile sunt în curs de desfășurare, informează foggiatoday.it.