Calabria: era doar răcită și obosită, femeie română de 43 de ani moare la scurt timp după ce ajunge la spital

O femeie de naționalitate română s-a prezentat la camera de gardă a spitalului din Vibo Valentia, Calabria, cu simpotemele unei bronșite dar la scurt timp a murit în urma unui infarct.

Conaționala noastră în vârstă de 43 de ani a mers la spitalul Jazzolino din Vibo Valentia cu febră mare cauzată de o bronșită dar la scurt timp după ce a ajuns la camera de urgență a decedat în urma unui stop cardiocirculator. Medicii au declarat că femeia se plângea de o senzație de oboseală accentuată, relatează zoom24.it

Slăbită din cauza febrei mari și a bronșitei pentru care de câteva zile făcea un tratament cu antibiotice, femeia a decis apoi să meargă la spital unde a sosit ieri dimineață însoțită de o altă persoană. După o primă vizită, medicii au decis să-i facă o serie de analize și controale, inclusiv electrocardiograma.

În ciuda rezultatelor negative, ținând seama de persistența stării de astenie a femeii, medicii au decis să meargă până la capăt cu o eco-cardiogramă, dar la scurt timp românca a început să se simtă și mai rău, suferind un arest cardio-circulator. Eforturile de resuscitare făcute de echipa medicală au fost zadarnice, femeia s-a stins la puțin timp și nu le-a rămas decât să constate moartea acesteia.

Distribuie acest articol