Calabria: tânără română bătută și jefuită de un bărbat italian de 66 de ani

Antonio Amoroso, cetățean italian în vârstă de 66 de ani, fără antecedente penale și rezident în Reggio Calabria, a fost arestat în seara zilei de ieri, 4 martie 2018, cu acuzația de agresiune și tentativă de jaf asupra unei tinere femei românce.

Potrivit biroului de presă al Comandamentului Provincial al Carabinierilor din Reggio Calabria, totul s-a întâmplat la ieșirea din stația de tren a localității Rosarno, provincia Reggio Calabria, în jurul orei 17.00 de duminică. Amoroso se pare că s-a apropiat de tânăra română și i-a smuls poșeta iar apoi a început să o amenințe și să o lovească în mod violent în față, până a făcut-o să cadă la pământ.

Imediat după agresiune, bărbatul a fugit dar a fost urmărit și blocat de carabinieri la o distanță foarte mică de stația de tren, unde a avut loc jaful. În interiorul mașinii care aparține bărbatului italian carabinierii au găsit poșeta femeii românce pe care a jefuit-o cu câteva minute mai devreme.

Conaționala noastră a fost transportată la spitalul din Polistena pentru a primi îngrijiri medicale, în timp ce Antonio Amoroso a fost transportat la închisoarea din Reggio Calabria-Arghillà, mai scrie sursa citată.