Campionatul European U21: victorie fantastică a României împotriva Angliei

Echipa de tineret a României demonstrează încă o dată, în cadrul Campionatului European U21 din acest an care se desfășoară în Italia și San Marino, că este o generație care va duce țara noastră pe cele mai înalte culmi din lumea fotbalului.

După victoria zdrobitoare împotriva Croației, pe care a învins-o cu scorul de 4-1, echipa noastră de tineret a învins în această seară de vineri, 21 iunie 2019 și echipa Angliei cu 4-2. O performanță foarte bună a tinerilor noștri care ne-au ținut cu sufletul la gură până în ultimele minute.

Dacă după minutul ’76 România conducea cu 1-0 în urma unui gol marcat de Pușcaș, în minutul ’79 Anglia a egalat prin Gray, reducându-ne speranța la o victorie în mod considerabil. Speranță care a urcat și a coborât din nou după numai câteva minute, când Ianis Hagi a înscris un gol în minutul ’85, iar în minutul ’86 Anglia a egalat printr-un gol marcat de Abraham.

Când puțini mai sperau la o victorie atât de decisivă a tricolorilor noștri, în minutul ’88 Florin Coman a marcat un alt gol pentru România și după două șuturi la poarta României apărate cu eroism de Radu, Coman a mai înscris un gol în prelungiri, mai exact în minutul ’93, aducând scorul la 4-2 pentru echipa noastră.

O victorie binemeritată a tinerilor noștri fotbaliști care promit că vor deveni noua generație de aur al fotbalului românesc și ne vor face să strigăm „Hai România!” cu mândrie oriunde în lume ne vom afla, așa cum au făcut și până acum în acest Campionat European U21.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI