Când s-a întors din Italia și-a găsit fetița la Reanimare. „Mami, mai pleci de lângă mine vreodată?”

În urmă cu opt ani, Andreea Georgiana, o fetiță de numai 8 anișori la acea vreme, era victima unui dramatic accident de mașină în urma căruia a ajuns la Reanimare. Mama ei, care se afla la muncă în Italia, s-a întors în grabă în țară pentru a-i fi alături, iar primele cuvinte pe care fiica ei i le-a spus au convins-o să nu mai plece niciodată de lângă ea.

Andreea are astăzi 16 ani, dar în urma accidentului suferit a rămas cu o paralizie la brațul stâng. Foto: igj.ro

Povestea Andreei, o adolescentă din localitatea gorjeană Bumbești-Jiu, în vârstă astăzi de 16 ani și foarte pasionată de pictură, este prezentată de publicația Impact în Gorj care relatează că, în urma accidentului suferit, tânăra noastră conațională nu-și mai poate folosi brațul stâng. Mai exact, ea suferă de o paralizie de plex brahial și are nevoie de o operație în Germania pentru a-și putea recăpăta mobilitatea mâinii. Doar că intervenția respectivă costă nu mai puțin de 35 000 de euro.

Andreea Georgiana este pasionată de pictură. Foto: igj.ro

„Era cu unchiul și cu tatăl ei în mașină. Stâlpul de la mașină s-a rupt și a suferit o tăietură la claviculă și i s-a rupt musculatura de la mână. Am fost la mulți medici. Nici nu mai știu la câți am fost și ne-au spus că trebuie să găsim un medic care să-i facă reconstrucție. Am trimis documentele la o clinică din Germania și ne-au garantat că fata se va recupera“, a povestit mama fetei.

Musculatura brațului a fost distrusă. Foto: igj.ro

Accidentul s-a petrecut în primăvara anului 2013, iar în acel moment mama Andreei se afla la muncă în Italia. Când s-a întors în țară, pe fetița ei a găsit-o internată la Reanimare.

„Primele cuvinte pe care mi le-a spus au fost: «Mami, mai pleci de lângă mine vreodată?». Atunci mi-am jurat că nu mai plec de lângă copilul meu niciodată!”, a mai adăugat femeia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bogdan Cornoiu, un jandarm originar din Târgu Jiu, dar care activează în Timișoara, a demarat o strângere de fonduri pentru a ajuta-o pe Andreea să beneficieze de această operația. Din acest motiv, el a scos la licitație mai multe tricouri ale unor fotbaliști cunoscuți și ale unor echipe celebre.

Jandarmul Bogdan Cornoiu încearcă să o ajute pe Andreea punând în vânzare tricourile mai multor fotbaliști. Foto: igj.ro

„Împreună pentru Andreea Georgiana. Voi scoate la licitație tricoul de joc al echipei naționale de futsal a României, cu semnăturile jucătorilor pe el, din meciul jucat împotriva Serbiei contând pentru Campionatul European din 2022“, a declarat Bogdan.

Jandarmul spune, de asemenea, că așteaptă un tricou și de la marele campion Miodrag Belodedici, care va fi scos la vânzare în același mod.

Cei care doresc să o ajute pe Andreea Georgiana să trăiască o viață normală, pot trimite o donație în contul: RO95BRDE200SV56994042000, înregistrat pe numele Popescu Ximena Monica.

Distribuie acest articol