Un carabinier italian a furat bijuteriile pasagerei românce de pe aeroportul din Timișoara

Bărbatul care a sustras mai multe bijuterii care aparţineau unei femei din tăviţa pentru lucrurile personale la controlul de securitate al Aeroportului Timişoara este un carabinier italian şi va fi cercetat în stare de libertate după ce asupra lui au fost găsite două inele şi o brăţară, scrie Digi24.

Poliţiştii de frontieră l-au audiat pe bărbat, iar când l-au legitimat au aflat că este carabinier în Italia şi venise în vacanţă la Timişoara

Pe numele bărbatului, în vârstă de 45 de ani, a fost întocmit dosar penal pentru furt şi va fi cercetat în stare de libertate. Poliţistul va pleca miercuri spre Roma, însă ancheta va continua, ne asigură sursa citată.

Despre acest caz, relatam ieri:

Un avion al companiei Wizz Air, care se pregătea să decoleze de la Timișoara pentru a zbura spre Roma, a fost oprit ieri, 9 octombrie 2018, în timpul manevrelor de decolare, deoarece la bordul aeronavei se afla un bărbat care a furat bijuteriile unei femei în timpul îmbarcării.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În timpul controlului dinaintea îmbarcării, o femeie care urma să urce în avionul Wizz Air spre Roma a pus bijuteriile care le avea asupra sa în tăvița care avea să treacă prin dispozitivele de securitate, a trecut de control și apoi se pregătea să urce în aeronavă, când și-a dat seama că îi lipsesc mai multe bijuterii.

Femeia a apelat imediat la paza aeroportului și nu a mai urcat în avion, fiind nevoită să meargă cu lucrătorii SRI și cu polițiștii să vizioneze imaginile de pe camerele de supraveghere. Odată vizionate imaginile, aceștia au descoperit că un bărbat care se afla în spatele femeii pe parcursul controlului a întins mâna în tăvița pe care se aflau bijuteriile acesteia și a furat unele dintre ele.

Odată identificat, bărbatul a fost coborât din avion și preluat de polițiști pentru audieri, iar avionul spre Roma a decolat cu o întârziere de circa 30 de minute.