Carmen Mihaela, tânără română de 16 ani, dispărută în Italia de pe data de 1 august

ACTUALIZARE 5 AUGUST 2018, 19:20: Tânăra noastră conațională, Carmen Mihaela, a fost găsită și a ajuns cu bine acasă, în brațele mamei sale, așa cum confirmă chiar mama într-o postare publicată pe Facebook.

Știrea inițială

Anunțul a fost publicat astăzi, 4 august 2018, pe site-ul binecunoscutei emisiuni de televiziune din Italia, „Chi l’ha visto?” și vorbește despre o tânără adolescentă română despre care părinții ei nu mai știu nimic din seara zilei de 1 august 2018.

Carmen Mihaela are numai 16 ani și locuiește cu părinții săi la Tivoli, provincia Roma. În jurul orei 20:00 din seara zilei de miercuri, 1 august, tânăra noastră conațională iese din casă pentru a se întâlni cu niște prieteni și de atunci nu se mai știe nimic de ea.

Carmen Mihaela, 16 ani, dispărută de la Tivoli, provincia Roma, în data de 1 august 2018. Sursa foto: www.chilhavisto.rai.it

Potrivit sursei citate, Carmen Mihaela are 16 ani, 1,65 metri înălțime, 48 de kilograme, constituție fizică subțire, ochi căprui și păr șaten. În seara dispariției, tânăra adolescentă purta ochelari de vedere și era îmbrăcată cu un tricou cu mânecă scurtă de culoare gri, blugi albaștri, încălțăminte sportivă de culoare neagră și o poșetă mică, cu mai multe culori pe ea.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Ca semne particulare, Mihaela poate fi recunoscută printr-un tatuaj cu un trandafir între gât și piept, pe partea dreaptă, precum și un tatuaj cu o caramelă lângă încheietura mâinii drepte.

Oricine are informații care ar putea ajuta la găsirea acestei fete, este rugat să sune de urgență la carabinieri – numărul 112, la redacția emisiunii „Chi l’ha visto?” – la numărul 068262 sau să adreseze la cea mai apropiată secție de carabinieri sau poliție.

@rotalianul