Căsătorie cu peripeții! Când descoperi că soțul, care are 44 de ani mai mult decât tine, este de fapt bunicul tău

S-a întâmplat la Miami – Florida, în Statele Unite, unde un bărbat în vârstă de 68 de ani s-a căsătorit cu o fată de 24 de ani iar aceasta, după trei luni de la nuntă a descoperit că bărbatul este chiar bunicul său!

Cei doi, așa cum susține site-ul Florida Sun Post, s-au cunoscut cu ajutorul unei agenții matrimoniale după care, fiind dragoste la prima vedere, fata de 24 de ani a hotărât să accepte cererea în căsătorie a bărbatului îndrăgostit care tocmai împlinise venerabila vârstă de 68 de ani.

Dar ceea ce face ca această relație să atragă atenția întregii lumi nu este diferența de vârstă de 44 de ani între cei doi ci o altă particularitate: privind fotografiile comune au descoperit că de fapt, între ei, ar fi un grad de rudenie foarte apropiat.

Mirele, în vârstă de 68 de ani ar fi bunicul tinerei mirese de numai 24, mai întâi de a-i deveni şi soț!

Descoperirea a avut loc la numai 3 luni de căsătorie iar de divorț nici nu poate fi vorba, au susținut cei doi.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Faptul că sunt bunic și nepoată nu va sta în calea dragostei și a fericirii lor, ei au hotărât chiar că vor încerca continuitatea arborelui genealogic prin zămislirea unui moștenitor.

Vârsta permițând!

Ba chiar proaspătul soț, în cazul unui divorț, ar subi al treilea faliment în colecția personală de căsătorii și asta i-ar provoca cu siguranță o depresie mai mare decât cea pricinuită din simplu fapt de a se fi căsătorit cu nepoata sa.

Conform informațiilor verificate de Florida Sun Post, bărbatul ar fi câștigat la loterie o sumă foarte mare de bani și fiind copleșit de singurătate ar fi cerut ajutorul agenției matrimoniale pentru a-și găsi jumătatea.

Cei doi nu se cunoșteau deoarece bărbatul ar fi încetat orice raport cu prima soție și cu fiii acesteia. Iar printre fii numărându-se și tatăl tinerei de 24 de ani care i-a devenit soție.

Nepoata, a descoperit în persoana bunicului ei partenerul potrivit, bărbatul care s-a apropiat  cel mai mult de nevoile ei afective, emoționale, sexuale. Și materiale!