Cătălin a plecat la muncă în Italia cu un autocar, dar a dispărut fără urmă înainte de a ajunge la destinație

Dănilă Cătălin, cetățean român în vârstă de 34 de ani și domiciliat în comuna Vutcani din județul Vaslui, a fost dat dispărut de familia sa după ce a plecat la muncă peste hotare, dar nu a ajuns la destinație.

700-202312050958

Conform declarațiilor date de familie la Poliție, el a plecat voluntar de la domiciliu la data de 23 noiembrie 2023 și nu a mai revenit. Familia și autoritățile sunt în căutarea sa de atunci.

Înainte de plecare, Cătălin a comunicat familiei intenția sa de a călători spre Italia, dar nu a mai putut fi contactat după aceea.

„Persoana dispărută ar fi părăsit teritoriul României, cu un autocar, având intenţia de a se deplasa în oraşul Trapani (un oraș din Sicilia – n.r.) din Italia.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Bărbatul are constituţie atletică, o înălţime 1.80 metri, greutatea 75 de kilograme, păr şaten şi ochi căprui.

Acesta prezintă o cicatrice, în partea superioară a capului, cu o lungime de aproximativ 10 centimetri.

La momentul plecării, bărbatul era îmbrăcat cu blugi de culoare albastră, hanorac de culoare gri, geacă de culoare neagră şi pantofi sport de culoare gri.

În prezent, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice în vederea depistării persoanei dispărute”, se precizează într-un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

- Continuarea după publicitate -

Oricine are informații despre această persoană este rugat să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze 112.

@rotalianul