Catania – român de 27 de ani decedat și un cetățean marocan de 24 de ani rănit în urma unor împușcături în apropierea unei discoteci.

O crimă a avut loc în zorii acestei zile de 8 ianuarie, 2017, în apropierea gării din Catania, unde, în urma unor focuri de armă, un tânăr român de 27 de ani și-a pierdut viața iar un marocan în vârstă de doar 24 de ani a fost rănit.

Cei doi tineri se aflau în apropierea unei discoteci din zonă, aproape de viale della Libertà, când au fost împușcați de o persoană a cărui nume nu a fost specificat încă. Tânărul decedat avea o rană foarte gravă în șold, glonțul ieșind prin mușchiul fesei și provocându-i sângerarea până la moarte, iar un alt glonț i-a intrat în picior, în timp ce tânărul de 23 de ani, care a supraviețuit atacului, a fost împușcat în aceeași zonă a șoldului ca cel decedat, însă, se află în afara oricărui pericol, fiind internat la spitalul Vittorio Emanuele din Catania.

Crima este anchetată acum de carabinierii din Catania care au declarat că motivul ar fi legat de o femeie. Vom reveni cu mai multe amănunte în zilele următoare.

@rotalianul