Catania – român de 27 de ani decedat și un cetățean marocan de 24 de ani rănit în urma unor împușcături în apropierea unei discoteci.

O crimă a avut loc în zorii acestei zile de 8 ianuarie, 2017, în apropierea gării din Catania, unde, în urma unor focuri de armă, un tânăr român de 27 de ani și-a pierdut viața iar un marocan în vârstă de doar 24 de ani a fost rănit.

Cei doi tineri se aflau în apropierea unei discoteci din zonă, aproape de viale della Libertà, când au fost împușcați de o persoană a cărui nume nu a fost specificat încă. Tânărul decedat avea o rană foarte gravă în șold, glonțul ieșind prin mușchiul fesei și provocându-i sângerarea până la moarte, iar un alt glonț i-a intrat în picior, în timp ce tânărul de 23 de ani, care a supraviețuit atacului, a fost împușcat în aceeași zonă a șoldului ca cel decedat, însă, se află în afara oricărui pericol, fiind internat la spitalul Vittorio Emanuele din Catania.

- Continuarea articolului după publicitate -

Crima este anchetată acum de carabinierii din Catania care au declarat că motivul ar fi legat de o femeie. Vom reveni cu mai multe amănunte în zilele următoare.

Susține publicația noastră!

SUSȚINE PUBLICAȚIA NOASTRĂ

Mai multe articole mai jos