Catanzaro – tânăr moldovean de 28 de ani dispărut la o săptămână după ce a sosit în Italia. Anunțul făcut de „Chi l’ha visto?”

ACTUALIZARE 3 IULIE 2017: Potrivit site-ului emisiuni Chi l’Ha Visto, Serghei a fost găsită de către carabinierii din Catanzaro în circumstanțe alarmante. Tânărul moldovean se afla în dificultate dar acum este bine. Mama sa, care a făcut anunțul la emisiune mulțumește tuturor celor care s-au implicat.

Site-ul emisiunii italiene „Chi l’ha visto?” a publicat ieri, 28 iunie 2017, un anunț referitor la dispariția unui tânăr cetățean moldovean de 28 de ani dispărut din localitatea Catanzaro la numai o săptămână după ce a sosit în Italia.

Serghei Racoviți a venit în Italia pentru a lucra ca îngrijitor, loc de muncă găsit printr-o agenție specializată. Din 24 iunie, însă, de Serghei nu mai știe nimeni nimic, acesta fiind dispărut din cartierul Catanzaro Lido al localității Catanzaro, relatează sursa citată.

Un prieten de-al lui Serghei a declarat pentru „Chi l’ha visto?” că tânărul moldovean ar fi fost văzut de două persoane îndepărtându-se de la locul de muncă în pragul unei crize de nervi.

Este prima oară când Serghei vine în Italia și nu vorbește limba italiană dar vorbește limba română și rusă. Tânărul are cu el telefonul mobil dar se pare că este închis, se mai adaugă în anunț.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Oricine are informații despre acest tânăr, este rugat să sune la carabinieri, la numărul 112, sau la numărul de telefon al emisiunii „Chi l’ha visto?” – 068262.

Mai jos, vă prezentăm semnalmentele tânărului moldovean:

Serghei Racoviți

Sex: Masculin
Vârstă: 28 de ani
Naționalitate: moldovean
Statura: 175
Ochi: verzi
Culoare părului: blond
Dispărut din localitatea: Catanzaro
Data dispariției: 28 iunie 201

Distribuie acest articol