Cățelușa unei românce din Italia, ucisă pe stradă de un pitbull: „Am încercat să o scot din gura lui, dar nu am reușit”

Gina Vîrlan, o femeie de 54 de ani de naționalitate română, a trăit momente de coșmar când Daisy, cățelușa ei de 12 ani, a fost atacată pe stradă și ucisă de un pitbull care a scăpat de sub controlul stăpânului său.

Incidentul a avut loc în centrul localității Montesilvano (Abruzzo) joi, 22 februarie, în jurul orei 12:30, informează Leggo.

Cățelușa Daisy, care era oarbă din naștere și extrem de iubită de Gina, a fost mușcată de abdomen de pitbull în timp ce se aflau pe Corso Strasburgo, aproape de gară.

În încercarea disperată de a-și salva animalul de companie, Gina a încercat să deschidă gura pitbullului, dar a fost rănită în zona feței, la zigomul drept.

Câinele din rasa Pitbull a fugit cu Daisy în gură pentru aproximativ o 100 de metri, înainte de a o lăsa fără viață pe stradă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La puțin timp după aceea, câinele agresor a ucis și o pisică, apoi a rănit o bătrână de 87 de ani.

Pensionara, de origine iraniană, a fost rănită de același câine, suferind o fractură de femur după ce a fost doborâtă la pământ.

Gina, tratată pentru rănile suferite la față, se luptă acum să depășească trauma acestei pierderi devastatoare

Ea a povestit cum s-a întâmplat totul, exprimându-și șocul și durerea față de brutalitatea nejustificată a atacului:

„Nu pot să înțeleg ce s-a întâmplat, au fost momente teribile pentru mine, am făcut tot posibilul să o salvez Daisy și port pe față semnele agresiunii. Mi-am băgat mâna în gura lui, dar nu am putut să o salvez. Gândindu-mă acum, mi-am riscat viața”, a spus românca, subliniind cât de mult îi lipsește cățelușa sa, care a reprezentat o sursă de iubire și sprijin în viața ei.

Femeia se afla în continuare la spital pentru investigații, iar starea ei a influențat direcția anchetei, determinând acuzații de vătămare corporală împotriva proprietarului pitbullului.

Distribuie acest articol