Căutat de 10 ani de poliție se ascundea în Italia, la Roma. Are de executat 27 de ani de închisoare

Spălare de bani, fraudă, evaziunea fiscală și documentele false, acestea sunt acuzațiile unui român arestat în Italia, la Fonte Nuova, căutat de 10 ani de autorități, informează Il Corriere.

Carabinierii Unității de Investigații din Roma, în colaborare cu Serviciul de Cooperare Internațională a Poliției – Divizia S.I.RE.N.E. au executat patru mandate europene de arestare eliberate de Autoritatea Judiciară Română împotriva lui Nicolae Marius S., cetățean român de 43 de ani, responsabil de fraudă, spălare de bani și evaziune fiscală.

Nicolae Marius S. era căutat de peste 10 ani de către autoritățile române. El trebuie să execute un total de 27 de ani de închisoare.

În momentul verificării la domiciliul său din Fonte Nuova, provincia Roma, bărbatul român a încercat să scape de sub controlul carabinierilor, prezentând o carte de identitate românească falsă, cu date fictive, care i-ar fi permis să-și păstreze anonimatul. Carabinierii, fiind convinși și având probe privind identitatea sa reală, l-au arestat, acuzațiilor din trecut adăugându-se și cea pentru posesia unui document de identitate fals.

Nicolae Marius S. a fost transportat la închisoarea Regina Coeli din Roma și pus la dispoziția Autorității Judiciare în așteptarea extrădării către România.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol