Caz înfiorător în Italia. O mamă s-a aruncat de pe un pod cu băiețelul ei de numai 4 ani

O mamă de 41 de ani și fiul de aproximativ 4 ani au murit după ce au căzut de pe podul Mostizzolo, în Val di Sole, regiunea Trentino, de la o înălțime de aproximativ 90 de metri. Carabinierii din Cles investighează dinamica și, mai ales, motivele tragediei. Corpurile au fost recuperate din apele râului Noce. Pentru cei doi, mamă și fiu, nu mai era nimic de făcut.

Tragedia s-a produs în noaptea de 20 spre 21 mai, informează Il Mattino. În atenția anchetatorilor se află și ipoteza unui gest extrem din partea femeii, care s-ar fi aruncat de pe pod împreună cu băiețelul ei de numai 4 anișori.

Captură de ecran 2023-05-21 131151

În jurul orei 01:00 noaptea, după ce câțiva șoferi au observat o mașină abandonată pe pod, au început căutările care au implicat pompieri, salvamontiști, carabinieri, personal medical și un elicopter.

Mama, Veronica Amistadi și copilul ei au fost găsiți fără viață în apele râului Noce.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
646a2edf9e474
Veronica Amistadi, mama care s-a aruncat în gol cu băiețelul ei de 4 anișori. Sursa foto: Corriere della Sera

Una dintre ipoteze este că ar fi vorba despre un gest extrem al mamei, care ar fi implicat și copilul în acest tragic eveniment. Identitatea femeii a fost reconstituită datorită documentelor găsite în mașină.

Găsirea corpurilor în prăpastie a fost foarte dificilă, fiind necesară implicarea specialiștilor de la Salvamont.

Podul Mostizzolo traversează o prăpastie înaltă deasupra râului Noce, în apropiere de punctul unde acesta se varsă în lacul Santa Giustina. Se află la aproximativ cincizeci de kilometri de Trento și este, din păcate, cunoscut pentru numeroasele cazuri de suicid.

Investigațiile sunt în curs de desfășurare de către forțele de ordine, care încearcă să reconstituie dinamica evenimentelor.

Distribuie acest articol