Cazul băiatului român împușcat în Italia, un tânăr de 24 de ani s-a predat poliției

Un eveniment șocant a avut loc în Monte Compatri, unde Alexandru Ivan, un adolescent de numai 14 ani, a fost ucis prin împușcare. Principalul suspect, un tânăr de 24 de ani, s-a predat autorităților însoțit de avocații săi.

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă, 13 ianuarie, lângă stația de metrou Pantano. Alexandru a fost împușcat de două ori dintr-un autoturism care trecea pe lângă o parcare de la capătul liniei C de metrou, la granița dintre comuna Monte Compatri și Roma.

Tânărul care s-a predat poliției, și el de origine română, este considerat principalul suspect în acest caz de omor. În urma incidentului, Parchetul din Velletri a emis un mandat de arestare pentru suspect, informează Il Mattino.

Potrivit relatărilor, în autoturismul din care s-au efectuat împușcăturile se aflau patru persoane. Pe lângă suspectul care s-a predat, poliția este în căutarea celorlalți complici.

În urma incidentului, carabinierii din Frascati au deschis un dosar penal pentru a-i identifica cât mai rapid pe responsabili.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Crima a avut loc după o reglare de conturi, în urma unui scandal iscat într-un bar

Incidentul a avut loc după un schimb de priviri provocator într-un bar local, care a escaladat într-o altercație fizică între două grupuri, unul format din tineri de etnie romă, cunoscuți ca fiind extrem de agresivi și celălalt grup format din rudele băiatului ucis.

O importanță majoră în desfășurarea anchetei au avut-o camerele de supraveghere din zona stației de metrou, recent instalate.

Datorită acestora, anchetatorii au reușit să identifice autoturismul implicat în atac și să stabilească identitățile celor implicați. Pe același subiect: Bunicul lui Alex, băiatul român împușcat în Italia: „Am încercat să-l rețin în mașină, dar nu am putut”.

@rotalianul