Ce povestește femeia română violată într-un spital din Italia: „Mi-au spus să nu scot nici o vorbă”

Un fapt deosebit de grav s-a petrecut într-un spital din provincia Salerno (Campania). O femeie română în vârstă de 54 de ani, aflată într-o clinică privată din Agropoli pentru anumite controale și analize, a fost violată de un angajat al instituției respective. L-au dovedit testele și examenele ginecologice la care s-a supus conaționala noastră imediat după de a fost externată.

Administrația spitalului în care s-a petrecut agresiunea sexuală a intenționat să mușamalizeze cazul: „Mi-au spus să tac, să nu cumva să scot vreo vorbă despre cele întâmplate” a declarat victima carabinierilor care anchetează cazul.

Femeia română era internată de câteva zile la clinica din Agropoli, relatează Il Mattino. Agresorul ei o felicita mereu și îi făcea tot felul de complimente, spunându-i că este o femeie frumoasă și cât de bine arată, apoi, admiratorul s-a transformat într-un monstru. Conaționala noastră a descris cu lux de amănunte în declarația dată carabinierilor cum lucrătorul sanitar a constrâns-o să aibă un raport sexual cu el.

Cum s-au petrecut faptele

„A intrat în salonul meu” – povestește femeia – „cu scuza că vrea să îmi deschidă televizorul. Apoi s-a întors și mi-a adus niște șervețele de hârtie pe care le-a dus în baie și unde m-a chemat spunându-mi că trebuie să îmi arate ceva. Când am intrat în baie, a închis repede ușa și m-a forțat să am un raport sexual cu el. Simțeam mâinile lui peste tot, plângeam, dar el a continuat, iar la un moment dat mi-am dat seama că am început să pierd sânge. După ce a terminat, s-a spălat și a plecat fără să spună nimic.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform declarațiilor victimei, după câteva ore bărbatul s-a întors în salonul ei și a încercat să o violeze a doua oară, dar nu a reușit. Atunci, a împins-o lângă un perete și a forțat-o să îl atingă în zona părților intime pentru a-l satisface.

Femeia română nu a stat pe gânduri și a mers la personalul medical al clinicii povestind ceea ce tocmai i se întâmplase. Medicii i-au dat doar un analgezic iar românca s-a adresat direcției spitalului. „Mi-au spus să tac și să nu spun nimănui, să nu denunț ceea ce mi s-a întâmplat, m-au asigurat că asistentul sanitar care m-a violat v-a fi concediat. Atât!”

Examenele ginecologice confirmă spusele conaționalei noastre

După două zile de la viol, în momentul când românca a fost demisă din unitatea sanitară respectivă, a mers la secția de urgență a spitalului din Agropoli unde a fost vizitată de un medic ginecolog. Medicului și lucrătorilor sanitari de acolo le-a spus întreaga poveste. Au fost informați carabinierii companiei locale, sub comanda căpitanului Francesco Manna.

S-a demarat o anchetă, iar femeia română a fost nevoită să se supună unor noi investigații de specialitate, de această dată la spitalul San Luca din Vallo della Lucania. Violența a fost confirmată: femeia prezenta unele lacerații intime, după cum s-a constatat de medicii ginecologii de la ambele spitale unde românca a fost supusă testelor, ceea ce confirmă ipoteza unui viol.

Ancheta este în curs de desfășurare.

Ce spun femeile românce din Italia despre conaționala lor violată într-un spital: „Vrea doar bani, a înscenat violul”