Cea mai bogată româncă din lume, devenită „Regina Sprâncenelor” la Hollywood, sosește la Roma

Anastasia Soare este una dintre cele mai căutate estetiste de la Hollywood și considerată ca fiind cea mai bogată româncă din lume. Cu mișcări bine studiate poate schimba fizionomia unor femei deja foarte frumoase și o mare parte din meritul magnetismului privirii unor vedete precum Sharon Stone, Victoria Beckham sau Jennifer Lopez este al său.

Anastasia Soare este cunoscută la nivel mondial ca fiind „Brow Queen” (Regina Sprâncenelor) expertul de necontestat al frumuseții ochilor și sprâncenelor. Conduce o afacere de succes extinsă pe toate continentele, cu o avere estimată de Forbes la 1,2 miliarde de dolari.

În aceste zile, Anastasia Soare se află la Roma pentru a participa ca expert la cursurile de masterclass de la Sephora, unicul distribuitor italian de produse de machiaj din gama Anastasia Beverly Hills.

De-a lungul anilor, românca a obținut statutul de simbol în industria frumuseții datorită modului inovativ și unic de modelare și aranjare a sprâncenelor. Saloanele Anastasia Beverly Hills si Brentwood California se bucură de clienți celebri precum: Oprah, Madonna, Jennifer Lopez, Naomi Campbell, Jada Pinkett Smith, Lara Flynn Boyle, Penelope Cruz, Sharon Stone, si alții. Anastasia a apărut în Vogue, W, Town & Country, Elle, InStyle, Allure, Entertainment Weekly, Newsweek, People, Flaunt, and Los Angeles Magazine.

Anastasia Soare la Hollywood. Foto: profilul public Facebook

S-a născut la Constanța și a observat de mică stilul de artă grecesc, roman si bizantin.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Lucrând ca ucenic la croitoria părinților, Anastasia a observat cum se aplică proporțiile pe corpul uman. De asemenea, și-a completat cunoștințele cu studii de arhitectură, inginerie, desen și matematică. A învățat despre Șirul lui Fibonacci, despre desenele lui Leonardo Da Vinci și despre Proporția de Aur, așa cum le găsim aplicate în natură, dar și corpului uman. Îmbinând talentul artistic și cunoștințele tehnice, Anastasia s-a pregătit ca estetician în România, înainte de a pleca împreună cu familia în California, în vara anului 1989.

A fugit din țară împreună cu soțul și cu fetița ei care avea pe atunci doar un an și jumătate.

Drumul către succes a fost lung, greu și uneori chiar dureros. Anastasia scăpase de România comunistă, dar viața în America părea imposibilă. Nu vorbea deloc limba engleză, nu știa pe nimeni și a durat luni până să-și găsească un loc de muncă. Perspectivele erau mai mult decât sumbre.

„A început acea tristețe. Realitatea m-a lovit ca un bolid și a fost foarte greu. Totul era greu. Nu știam limba, niciun cuvânt. În fiecare zi mă gândeam să mă întorc, dar nu ne puteam întoarce. Soțul meu lăsase nava în Italia și l-ar fi băgat la pușcărie. Cred că plângeam în fiecare zi. Au fost cele mai cumplite zile, cred”, a mărturisit Anastasia într-un interviu pentru Antena 3.

- Continuarea după publicitate -

Lucrând ca estetician în diferite saloane de înfrumusețare din Beverly Hills, Anastasia și-a dezvoltat tehnica ei proprie de aranjare a zonei ochilor, îmbinată cu tehnici de îngrijire a pielii. Cu ajutorul clienților fideli tehnicii ei, Anastasia a deschis primul salon în 1997, pe Bedford Drive în Beverly Hills, numit Anastasia Beverly Hills. Succesul înregistrat de acest prim salon a dus la deschiderea celui de-al doilea în Brentwood California, în 2010.

Anastasia și-a extins piața și cu salonul de înfrumusețare Anastasia Brow Studio la Nordstrom, Sephora și în alte locuri în toată lumea, dar și cu gama de produse proprii destinate îngrijirii sprâncenelor, pielii, vândute în magazine precum Sephora, Nordstrom, Ulta și altele.

Anastasia Soare. Foto: profilul public Facebook

Experta în frumusețe, Anastasia Soare și-a dedicat întreaga viață frumuseții, îmbinării frumuseții naturale cu tehnici și produse inovative. Anastasia va continua să dezvolte produse destinate frumuseții și sănătații pielii. O poveste de tenacitate și pasiune care a împins-o pe cele mai înalte culmi ale succesului în activitatea sa.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20