Cea mai frumoasă adolescentă din Italia este o româncă! Roxana Chiriță este Miss Teenager Original Italia 2018

Roxana Chiriță, o adolescentă română brunetă, în vârstă de 14 ani, ochi căprui, 1.78 înălțime, este Miss Teenager Original Italia 2018. Concursul, aflat la cea de-a 45-a ediție, a lansat multe personaje în lumea televiziunii și a cinematografiei. Din juriu au făcut parte nume de seamă ale scenei și cinematografiei italiene: binecunoscuta actriță Barbara De Rossi, Mita Medici și actorul Sebastiano Somma.

Din părinți români, Roxana Chiriță trăiește la Roma, îi place să facă shopping și să meargă la cinema cu prietenii. Visează la o carieră ca model și se pare că va avea toate șansele ca să își îndeplinească visul. Roxana a fost, de asemenea, premiată ca „Miss Teenager Beauty” de Alberto Righini, proprietar al agenției milaneze Luxx Models.

Roxana Chiriță, încoronată Miss Teenager Original Italia 2018 de actrița italiană Barbara de Rossi

Roxana a obținut titlul de Miss Teenager Original Italia 2018 înaintea altor 26 de concurente, câștigând astfel primul titlu după întreruperea concursului, care a avut loc în 2009, din cauza dispariției lui Nunzio Lusso, care l-a fondat în anul 1964.

De-a lungul anilor, concursul Miss Teenager a descoperit și lansat unele dintre cele mai celebre dive ale show-ului, cinematografiei și televiziunii italiene, precum: Gloria Guida, Ewa Aulin, Mita Medici, Silvia Dionisio, Barbara De Rossi, Isabella Ferrari, Milly Carlucci, Claudia Gerini, Laura Chiatti, Laura Freddi, Bianca Guaccero, Serena Autieri.