Ceartă cu final dramatic în Italia, o româncă și-a înjunghiat partenerul de viață

Un conflict familial s-a încheiat în mod dramatic duminică, 23 iulie, la Linfano, un sat din provincia Trento, din nordul Italiei.

Cei implicați în dispută au fost un bărbat italian în vârstă de 40 de ani și o femeie de naționalitate română, puțin mai tânără, care l-a înjunghiat pe partenerul ei, informează Trento Today.

În mijlocul unei certe, femeia a pus mâna pe cuțit și l-a atacat pe iubitul ei italian.

Din fericire, bărbatul nu a suferit răni grave, cu excepția unei răni la mână, probabil folosită pentru a se apăra de atac, care a fost tratată la camera de urgență.

El a fost transportat la spital de către personalul serviciului de ambulanță 118 din Arco. Pentru femeia româncă, în schimb, au început problemele.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Conform informațiilor, procurorul Viviana Del Tedesco a dispus arestarea femeii, care urmează să apară în fața judecătorului pentru audieri preliminare.

Reconstrucția exactă a dinamicii și a motivelor care au dus la acest gest este încă în curs de analiză de către anchetatori.

Printre acuzațiile la care femeia ar putea fi expusă se numără și tentativa de omor, în cazul în care a existat o intenție reală de a-i lua viața partenerului, poate țintind cu cuțitul spre un organ vital. Cu toate acestea, nu este exclus ca să apară și acuzații mai puțin grave.

Distribuie acest articol