Cerveteri – tânăr român de 21 de ani moare carbonizat după ce mașina pe care o conducea se izbește de un copac și ia foc

Un tânăr român de numai 21 de ani a decedat pe loc, astăzi dimineață, după ce a pierdut controlul mașinii pe care o conducea, aceasta oprindu-se într-un copac și luând foc. Accidentul s-a petrecut petrecut în zorii zilei, la Cerveteri, Lazio, în via dei Casaletti, lângă Valcanneto, informează Roma Today.

Horațiu D., 21 de ani, Sursa foto: TerzoBinario.it

Tânărul Horațiu D., a murit carbonizat în urma incendiului rămânând blocat în mașina Chevrolet Matiz cu care se deplasa spre locul de muncă.

Reconstrucția carabinierilor

Totul s-a petrecut în jurul orei 5 din dimineața zilei de astăzi. Din primele reconstituiri, carabinierii de la fața locului au ipotizat că tânărul a făcut o manevră riscantă, apoi, după o curbă, a pierdut controlul mașinii izbindu-se puternic de un copac de pe marginea șoselei. În urma impactului teribil masina a luat foc. Pentru românul de 21 de ani nu mai era nimic de făcut.

Un trecător, martor la tragicul accident a alertat imediat serviciul de ambulanță care nu a putut decât să constate decesul șoferului. Rămâne ca autopsia să stabilească dacă acesta a decedat datorită impactului mașinii sau a arsurilor cauzate de incendiu provocat.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul