Cetățenia italiană, obținută de trei români din aceeași localitate

Tot mai mulți români devin cetățeni italieni după ce s-au integrat perfect în Italia, dând dovadă că sunt persoane oneste și responsabile. Este și cazul a trei conaționali, toți rezidenți la Niardo, o comună din Provincia Brescia cu aproximativ 2.000 de locuitori.

Primarul Carlo Sacristani, a prezidat ceremonia solemnă în cadrul căreia Cristian Vasile Trifan, născut în anul 1977, a depus jurământul de credință devenind cetățean italian. Cristian Trifan a fost însoțit de soție și de cei trei copii, menționează Brescia Oggi.

De profesie muncitor, Cristian locuiește în Niardo din 2008 și a lucrat mereu la aceeași firmă. Perfect integrat în comunitate, își dorește să facă parte din grupul municipal al Protecției Civile, în România lucrând în trecut ca pompier.

Alături de Cristian Trifan, alte două persoane de origine română care locuiesc în sat, Emanuel Darlea, născut în 1952 și Marioara Darlea, născută în 1957, soț și soție, au devenit cetățeni italieni.

Despre condițiile care trebuie îndeplinite, documentele necesare și modul de depunere a cererii puteți citi în articolul: Cetățenia italiană: Documente necesare și modalitatea de depunere a cererii.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI