Chieti: bărbat român găsit mort în apartamentul unde locuia singur. Apelul unui concetățean pentru a găsi rudele

Mircea Răcănel, 50 de ani

Un muncitor român de 50 de ani rezident în localitatea Cupello din provincia Chieti a fost găsit mort în locuința sa din via Marruccina, 48 în data de 30 august 2017.

Mircea Răcănel trăia și muncea în localitatea Cupello din anul 2003 și locuia singur. Decesul se pare că a avut loc cu câteva zile înainte de găsirea trupului neînsuflețit. Un vecin, care a simțit mirosul puternic provenind din locuința sa a anunțat autoritățile iar pentru a pătrunde în apartament a fost nevoie de intervenția pompierilor. Odată intrați în apartament, aceștia au găsit corpul fără viață al bărbatului întins pe pat, în stare de putrefacție.

Conaționalul nostru este originar din satul Gruia, județul Mehedinți, dar se pare că nu avea pe nimeni aproape și a murit singur. Ionel Talabă, un alt cetățean român rezident în localitatea Cupello, care se pare că l-a cunoscut pe Mircea Răcănel, face un apel pe Facebook către comunitatea românească pentru a-i găsi rudele.

„Dragi prieteni, astăzi la Cupello, regiunea Abruzzo, Italia, a fost găsit mort în casă un concetățean de-al nostru din Gruia, Mehedinti, știm doar că se numește Răcănel Mircea. În caz că cineva îl recunoaște vă rugăm să anunțați rudele. Corpul neînsuflețit este depus la cimitirul din Cupello. Vă rog să distribuiți, să-i găsim familia”, scrie domnul Talabă în anunțul său.

La ușa locuinței în care Mircea Răcănel a fost găsit mort, oamenii au aprins lumânări pentru comemorarea conaționalului nostru, după cum arată într-o imagine domnul Talabă.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
@rotalianul