Cine este bărbatul român mort în Italia sub ochii fiului său în accidentul de motocicletă din duminica Floriilor

Un tragic accident de motocicletă a curmat viața lui Valentin Berbece, bărbat român de 47 de ani, ieri, în jurul orei 17:30, pe o stradă din nordul Italiei. Fiul său de 22 de ani, aflat și el pe motocicletă, a fost grav rănit.

Valentin Berbece era născut la 1 aprilie 1971, originar din Petrești, județul Alba de ani buni trăia împreună cu soția și cei doi copii în Italia, la Tortona, provincia Alessandria. Ieri, duminică, 1 aprilie 2018, călătorea pe motocicleta sa împreună cu fiul de 22 de ani, Constantin.

În ziua când Valentin Berbece sărbătorea împlinirea celor 47 de ani de viață, un destin crud și nemilos a marcat pe veci viața acestei familii. Se aflau la Novi Ligure, când, din motive necunoscute încă, Valentin a pierdut controlul motocicletei. A fost aruncat și izbit de un stâlp atât de puternic încât a murit pe loc. La câțiva metri distanță, pe asfalt zăcea Constantin, fiul său, grav rănit și el, dar viu printr-un miracol.

Valentin Berbece, (stânga), decedat în urma tragicului accident din 1 aprilie de la Novi Ligure, Italia, alături de fiul său, (dreapta), rănit și el în același accident. Sursa foto: profilul Facebook

La ora 14:43, pe pagina sa de Facebook, Valentin publica ieri împreună cu fiul său un video înregistrat în timp ce se aflau pe motocicletă. O zi de duminică, o zi de sărbătoare, de bucurie pentru cei doi, tată și fiu, ieșiți pe un soare frumos și călduros la o plimbare cu motocicleta de care Valentin era foarte pasionat. Un video în direct, ca un „adio” al bărbatului român, care nici măcar 3 ore mai târziu avea să părăsească această lume sub ochii înmărmuriți de durere ai fiului său. VIDEO aici.

Distribuie acest articol