Tragedie românească în Italia: Tată mort și fiul grav rănit într-un accident de motocicletă

Tragedie în comunitatea românească din Italia: doi români, tată și fiu, implicați într-un grav accident cu motocicleta pe care călătoreau. Tatăl, care a împlinit 47 de ani chiar astăzi, a murit pe loc, fiul, de 22 de ani a fost grav rănit și trasportat de urgență la spital, relatează La Repubblica.

Cei doi români, rezidenți la Alessandria (Piemonte), călătoreau pe o Yamaha Fazer 600. Accidentul a avut loc în Novi Ligure pe strada Bosco Marengo, cu puțin timp înainte de ora 17:30, între stația Ilva și poarta de intrare a companiei Gamondio. Tatăl, care conducea motocicleta, a murit pe loc, ca urmare a leziunilor grave în timp ce fiul său de 22 de ani a fost transportat în cod galben la spitalul San Giacomo.

Din motive încă necunoscute, tatăl a pierdut brusc controlul motocicletei, fiind aruncat împreună cu fiul său de pe șeaua acesteia. Motocicleta a continuat să ruleze pentru aproximativ încă o sută de metri, în timp ce tatăl a fost izbit puternic de un stâlp Enel și ucis din cauza impactului puternic. Fiul a căzut pe carosabil suferind mai multe răni dar viața sa nu ar fi mai fi în pericol, declară medicii.

Cine este bărbatul român mort în Italia sub ochii fiului său în accidentul de motocicletă din duminica Floriilor