Tragedie românească în Italia: Tată mort și fiul grav rănit într-un accident de motocicletă

Tragedie în comunitatea românească din Italia: doi români, tată și fiu, implicați într-un grav accident cu motocicleta pe care călătoreau. Tatăl, care a împlinit 47 de ani chiar astăzi, a murit pe loc, fiul, de 22 de ani a fost grav rănit și trasportat de urgență la spital, relatează La Repubblica.

Cei doi români, rezidenți la Alessandria (Piemonte), călătoreau pe o Yamaha Fazer 600. Accidentul a avut loc în Novi Ligure pe strada Bosco Marengo, cu puțin timp înainte de ora 17:30, între stația Ilva și poarta de intrare a companiei Gamondio. Tatăl, care conducea motocicleta, a murit pe loc, ca urmare a leziunilor grave în timp ce fiul său de 22 de ani a fost transportat în cod galben la spitalul San Giacomo.

Din motive încă necunoscute, tatăl a pierdut brusc controlul motocicletei, fiind aruncat împreună cu fiul său de pe șeaua acesteia. Motocicleta a continuat să ruleze pentru aproximativ încă o sută de metri, în timp ce tatăl a fost izbit puternic de un stâlp Enel și ucis din cauza impactului puternic. Fiul a căzut pe carosabil suferind mai multe răni dar viața sa nu ar fi mai fi în pericol, declară medicii.

- Continuarea articolului după publicitate -

Cine este bărbatul român mort în Italia sub ochii fiului său în accidentul de motocicletă din duminica Floriilor

Susține publicația noastră!

TE-AR MAI PUTEA INTERESA