Clipe de coșmar pentru o româncă din Italia, sechestrată și amenințată cu moartea de iubitul pe care intenționa să-l părăsească

O româncă în vârstă de 36 de ani a trecut prin clipe coșmar în timp ce a fost sechestrată, lovită și amenințată cu moartea de iubitul său, un bărbat originar din Peru, în vârstă de 39 de ani, de care intenționa să se despartă, informează Il Gazzettino.

S-a întâmplat la Valdagno, în provincia Vicenza (Veneto), unde conaționala noastră lucra de aproximativ un an ca menajeră. Ea a inițiat o relație sentimentală cu fratele proprietarei casei unde își desfășura activitatea, un bărbat peruan, pe nume Manuel Pando, venit în Italia cu trei luni în urmă pentru a-și căuta un loc de muncă. În urma unor neînțelegeri, femeia hotărâse să-i comunice lui Pando dorința ei de a pune capăt definitiv relației lor, deși aceasta nu fusese niciodată una stabilă.

Profitând de absența proprietarilor, aflați în prezent în Brazilia, bărbatul peruan a amenințat-o cu moartea, a forțat-o să-i înmâneze telefonul mobil și a obligat-o să stea pe un scaun, interzicându-i să bea apă sau să meargă la baie: „Trebuie să-ți faci nevoile acolo, pe scaun, ca un câine!”, i-ar fi spus el, continuând să o amenințe cu un cuțit de bucătărie. De asemenea, i-ar fi refuzat posibilitatea de a merge să-și ia fiul în vârstă de 7 ani de la tabăra de vară.

În timp ce o teroriza, agresorul i-ar fi confesat femeii că ar fi intrat în posesia unor imagini și a unor videoclipuri în care aceasta apărea în diverse situații intime și că avea intenția să le publice pe rețelele de socializare. Orbit de furie, peruanul i-a înmânat atunci telefonul victimei, obligând-o să descarce o aplicație care, spunea el, i-ar fi permis să recupereze mesajele și fotografiile șterse anterior. Având telefonul la îndemână, femeia a profitat și a trimis un mesaj unui prieten cerându-i ajutorul.

Informați de ceea ce se întâmplă, carabinierii s-au repezit la fața locului, localizând în scurt timp casa în care victima fusese sechestrată. La sosirea lor, au auzit-o pe femeia care striga după ajutor și în câteva clipe au văzut-o ieșind în fugă pe ușă, urmată îndeaproape de bărbatul peruan. Agresorul a fost blocat și reținut de carabinieri. El a fost dus la închisoare și este acuzat de sechestru de persoană, amenințare agravată, vătămare și difuzare ilegală de imagini cu caracter intim explicit.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20