Companie aeriană românească anulează toate zborurile pentru vara acestui an

Cobrex Trans, operator aerian român fondat in 1994, a anulat toate zborurile prevăzute pentru vara acestui an pe rutele București – Suceava, Suceava – Madrid, București – Perugia și Perugia – Barcellona, anunță conducerea SASE, aeroportul internațional din Umbria (Italia), citată de Perugia Today.

Potrivit comunicatului trimis de conducerea aeroportului, „în cursul zilei de astăzi – 7 iunie 2018 – Cobrex Trans a comunicat anularea tuturor zborurilor programate de operator pentru sezonul de vară 2018”.

„În detaliu, Cobrex nu va efectua, din motive operaționale, zborurile între București – Suceava, Suceava – Madrid, București – Perugia și Perugia – Barcelona. Compania va rambursa agențiile de voiaj și pasagerii care au achiziționat bilete pe rutele în cauză. Pentru mai multe detalii și pentru a transmite cererile de rambursare, contactați centrul de apel Cobrex (004.0741.245.337 / 004.0741.245.338) sau scrieți la complains@cobrextrans.com”, se mai precizează în comunicat.

Nu s-au oferit mai multe detalii asupra „motivelor operaționale” din cauza cărora compania aeriană Cobrex a anulat aceste zboruri dar, potrivit conducerii SASE, aceste probleme apar de obicei când operatorul vinde prea puține bilete pe rutele disponibile.