Concert susținut de RCO Quartet din Timișoara, în cadrul evenimentului Noaptea Muzeelor de la Roma

Ambasada României în Italia se alătură pentru al doilea an consecutiv evenimentului Noaptea Muzeelor de la Roma, manifestare extinsă și la misiunile diplomatice acreditate în capitala Italiei, universități și instituții italiene, organizată la inițiativa Primăriei din Roma.

Cu această ocazie, Ambasada, în parteneriat cu Asociația Trib Art din Timișoara și Primăria Romei, prezintă sâmbătă, 13 mai 2023, ora 20:15, în Sala della Protomoteca a Primăriei Romei (Piața Campidoglio 1), concertul RCO 4 Seasons – Spring, susținut de RCO Quartet din Timișoara format din Maria Marica și Andreea Octaviano Kogima – vioară, Mihai Cocea – violă și Gabriel Faur – violoncel. În program se regăsesc piese de Wolfgang Amadeus Mozart, Giuseppe Verdi și Béla Bartók.

Noaptea Muzeelor

În cadrul evenimentului vor avea loc proiecții video și vor fi distribuite pliante și broșuri despre proiectul Timișoara – Capitală Culturală Europeană 2023.

Participarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Proiectul face parte din Programul cultural național „Timișoara – Capitală Europeană a Culturii în anul 2023” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte și co-finanțat de AFCN.