Consulatul General al României la Roma, asistență personalizată pe teme de muncă și sociale

Atașații pe probleme de muncă din cadrul Ambasadei României în Italia se deplasează la sediul Consulatului General al României la Roma, situat în Viale Libano, 40 pentru a acorda asistență personalizată în domeniul muncii și securității sociale tuturor cetățenilor români interesați.

Următoarea sesiune de informare va fi organizată joi, 19 ianuarie 2023, între orele 10.00 și 12.00, se menționează pe pagina Ambasadei României în Italia.

Accesul în incinta Consulatului General va fi permis numai persoanelor care au programare pentru serviciile consulare sau care specifică la intrarea în incinta oficiului consular faptul că doresc consultanță în domeniul muncii și securității sociale.

Persoanele care nu se pot deplasa la sediul Consulatului General de la Roma, dar se confruntă cu o situație pe teme legate de muncă au, de asemenea, posibilitatea de a transmite un e-mail la adresele: roma.social@mae.ro, roma.social1@mae.ro sau de a apela numărul de telefon +39 06 808 45 29 pentru a obține clarificările necesare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI
Distribuie acest articol