Copac lovit de fulger în Italia, chiar în dreptul unei stații de autobuz. O femeie a fost grav rănită

Un copac lovit de fulger s-a prăbușit în parcul Villa Borghese din Roma, în apropierea stației de autobuz de pe Viale Fiorello La Guardia. Doi trecători au fost răniți, dintre care o femeie de naționalitate croată, în vârstă de 47 de ani, a fost transportată la spital în stare gravă. „S-a auzit deodată un vuiet foarte puternic, am crezut că este o bombă”, a declarat soțul victimei.

Trunchiul copacului a cedat, iar Renata Zokalj, care se afla în apropiere cu soțul și cei doi fii, în vârstă de 16 și 18 ani, a fost lovită la cap și aruncată la pământ. Femeia nu a avut timp să-și dea seama ce se întâmplă, totul s-a petrecut în câteva secunde.

Sursa foto: La Repubblica

„S-a auzit deodată un vuiet, am început să fugim crezând că e o bombă”, a povestit soțul femeii în timp ce se afla pe holul Spitalului Umberto I unde aștepta să afle vești despre starea soției sale. „Soția mea era la vreo trei metri înaintea mea. Am fost la San Pietro toată dimineața, apoi am vrut să vedem micul lac din Villa Borghese. Am ajuns vineri la Roma din Istria, suntem croați”.

Sursa foto: Sursa foto: La Repubblica

Victima a suferit o lovitură la cap și o fractură la piciorul drept. Din fericire, a fost lovită de ramurile arborelui și nu de trunchiul acestuia.

O altă femeie, care se afla în stația de autobuz, a fost rănită ușor. Ea a primit îngrijiri medicale în ambulanță, la fața locului. Video AICI.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20