Copil de 4 ani, mort în Italia. A rămas cu gâtul blocat în geamul unei camionete

Într-un sat din provincia Torino, un incident tragic a avut loc duminică, 3 septembrie, pe un teren agricol de-a lungul drumului provincial 81 din Vische. Un băiețel de numai patru ani și-a pierdut viața într-un mod tragic și inexplicabil.

Potrivit informațiilor inițiale, băiețelul se afla împreună cu alți membri ai familiei pe terenul agricol deținut de tatăl său atunci când s-a petrecut tragedia.

În jurul orei 13:00, pentru motive încă în curs de investigație, copilul ar fi rămas cu capul prins în fereastra unei camionete tip Ape Piaggio, suferind o gravă leziune la baza gâtului.

photo_2023-09-04_11-19-18
Camionetă tip Ape Piaggio

Presupusul context în care s-a petrecut incidentul indică faptul că micuțul se juca și a încercat să intre în vehicul printr-un geam care nu era complet închis.

Imediat după incident, a fost alertat serviciul de urgență 118. Personalul medical a intervenit și l-a transportat pe băiețel cu elicopterul la spitalul pediatric Regina Margherita din Torino.

Cu toate acestea, medicii nu au reușit să îl salveze și copilul, care ar fi împlinit 5 ani în luna noiembrie, a fost declarat decedat la câteva ore după incident.

Carabinierii din Chivasso, care au intervenit la locul accidentului, au confiscat vehiculul Ape Piaggio și continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte care au dus la acest tragic eveniment.

În acest moment, toate indiciile sugerează că a fost o fatalitate tragică.

DISTRIBUIE