Copil de 4 ani, mort în Italia. A rămas cu gâtul blocat în geamul unei camionete

Într-un sat din provincia Torino, un incident tragic a avut loc duminică, 3 septembrie, pe un teren agricol de-a lungul drumului provincial 81 din Vische. Un băiețel de numai patru ani și-a pierdut viața într-un mod tragic și inexplicabil.

Potrivit informațiilor inițiale, băiețelul se afla împreună cu alți membri ai familiei pe terenul agricol deținut de tatăl său atunci când s-a petrecut tragedia.

În jurul orei 13:00, pentru motive încă în curs de investigație, copilul ar fi rămas cu capul prins în fereastra unei camionete tip Ape Piaggio, suferind o gravă leziune la baza gâtului.

photo_2023-09-04_11-19-18
Camionetă tip Ape Piaggio

Presupusul context în care s-a petrecut incidentul indică faptul că micuțul se juca și a încercat să intre în vehicul printr-un geam care nu era complet închis.

Imediat după incident, a fost alertat serviciul de urgență 118. Personalul medical a intervenit și l-a transportat pe băiețel cu elicopterul la spitalul pediatric Regina Margherita din Torino.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Cu toate acestea, medicii nu au reușit să îl salveze și copilul, care ar fi împlinit 5 ani în luna noiembrie, a fost declarat decedat la câteva ore după incident.

Carabinierii din Chivasso, care au intervenit la locul accidentului, au confiscat vehiculul Ape Piaggio și continuă investigațiile pentru a clarifica circumstanțele exacte care au dus la acest tragic eveniment.

În acest moment, toate indiciile sugerează că a fost o fatalitate tragică.