Copil de șase ani, găsit de polițiști încuiat într-o cușcă pentru câini și dezbrăcat. Doi părinți arestați

Michelle Campbell, de 30 de ani și Paul Weber, 31 de ani, ambii rezidenți în Philadelphia (Pennsylvania, SUA), sunt doi părinți de naționalitate americană care se confruntă cu acuzații penale pentru că l-au pus în pericol viața fiului lor de numai șase ani, potrivit declarației făcute vineri, 24 martie, de un purtător de cuvânt al poliției din Philadelphia.

Michelle Campbell, de 30 de ani și Paul Weber, de 31 de ani. Foto: CBS News.

După cum relatează CBS News Philadelphia, poliția a ajuns la locuința lor situată în blocul 4200 din Glenview Street și a găsit două fetițe, de trei și cinci ani, rătăcind prin ploaie, dezbrăcate, în curtea din spatele casei.

Ofițerii au luat fetele și au intrat în locuință unde au găsit un băiețel de șase ani închis într-o cușcă de câini. Ușa cuștii era blocată cu un colier zimțat din plastic, iar băiețelul era complet dezbrăcat.

Vecinii au declarat că i-au văzut deseori pe doi dintre cei trei copii care locuiau în acea casă din cartierul Tacony rătăcind pe afară, nesupravegheați de nimeni.

Joi, 23 martie 2023, un vecin îngrijorat pentru soarta copiilor a sunat la 911 și au ajuns astfel acolo polițiștii din Philadelphia. Ulterior, cei trei minori au fost duși la Spitalul de Copii Sf. Cristofor pentru evaluare.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În prealabil, poliția a dezvăluit că mama băiatului de șase ani l-a lăsat dezbrăcat în cușcă, cu o pernă și o pătură, în timp ce ea ieșea afară.

Polițiștii au explicat că mama copiilor obișnuia să-l închidă pe băiețel în cușca pentru câini, atunci când ea părăsea locuința.

Tot polițiștii au menționat că o femeie în vârstă, care folosește un scaun cu rotile, identificată drept bunica copiilor, a fost găsită în interiorul locuinței, împreună cu un bărbat de 40 de ani cu un posibil handicap psihic, identificat ca fiind unchiul micuților.

În total, cinci copii locuiau în casa respectivă, însă doi dintre ei erau la școală când a sosit poliția.

De joi, de când anchetatorii au aglomerat curtea din fața casei, localnicii s-au gândit numai la copii.

„Ce au făcut ei este îngrozitor. Când afli despre o cușcă… în niciun caz”, a spus vecinul Tom McNamee.

În timp ce se afla pe stradă, vorbind cu vecinii, un funcționar care spunea că este de la serviciile de protecție a copiilor a bătut la ușă. Nimeni nu a răspuns.

McNamee a precizat că familia respectivă locuiește pe Glenview Street de aproximativ 15 ani. El nu știa ce a dezvăluit poliția despre condițiile de trai din interior.

El a declarat pentru CBS News Philadelphia că își amintește că vedea mereu copiii afară, nesupravegheați.

„Au o piscină, în spatele curții. Nimeni nu i-a urmărit vreodată. Copiii erau în piscină. Le spuneam copiilor să meargă merg înapoi în casă”, a explicat îngrijorat Mc Namee.

Vecinii au fost dezgustați de acuzațiile aduse părinților

„Mi se pare ciudat că și-au pus copiii în cuști”, a spus Hector Perez, un alt vecin.

„Este îngrozitor. După cum am spus, sunt copii. Am nepoți și proprii mei copii – când afli detaliile, nu știu cum poate un părinte să facă așa ceva”, a mărturisit McNamee.

Cei doi părinți neglijenți, Campbell și Weber, au fost arestați, iar cauțiunea a fost stabilită la 22.500 de dolari. ei vor fi prezenți în fața unui judecător luna viitoare.