Copil român de 6 anișori accidentat în Italia de o motocicletă. Transportat cu elicopterul la spital

Un copil de naționalitate română, în vârstă de numai 6 anișori, a ajuns la spital în după-amiaza zilei de marți, 10 mai 2022, după ce o motocicletă l-a accidentat pe via Rossi din localitatea italiană Poirino, provincia Torino din Piemont.

Din cele relatate de cotidianul digital Torino Today reiese că micuțul nostru conațional se afla cu părinții săi pe strada menționată mai sus, dar a reușit să se îndepărteze pentru câteva momente de sub grija lor pentru a se plimba cu trotineta.

Așa se face că minorul român a ajuns în stradă chiar în timp ce o motocicletă se apropia, iar conducătorul nu a reușit să-l evite și l-a accidentat. Motociclistul s-a oprit imediat la fața locului, mai precizează sursa citată.

După intervenția unei ambulanțe la fața locului a fost solicitat și un elicopter medical, care l-a transportat pe copilul de 6 ani la spitalul Regina Margherita din Torino, unde medicii au constatat că a suferit mai multe răni grave.

Din fericire, viața micuțului nu este în pericol, iar toate analizele la care a fost supus odată ajuns la spital au dat rezultate liniștitoare pentru părinți.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

La locul accidentului au intervenit de asemenea și agenții de la poliția locală, precum și carabinierii, pentru investigațiile de rigoare.

@rotalianul