Un copil român din Italia a impresionat juriul de la emisiunea Chefi la cuțite: „Bravo, o să ajungi departe!”

Un copil de numai 14 ani, Matteo Afloarei, născut la Piacenza din părinți români, i-a impresionat pe jurații de la emisiunea-concurs Chefi la cuțite, difuzată pe canalul Antena 1, luni, 3 octombrie, cu talentul și măiestria sa culinară și cu pasiunea de care dă dovadă în ce privește acest domeniu, al bucătăriei. „Eu cred că tu o să ajungi foarte departe, bravo!”, i-a spus chef Florin Dumitrescu băiețelului.

Matteo le-a pregătit juraților paste carbonara, iar aceștia au savurat cu plăcere preparatul micului bucătar. Băiatul le-a destăinuit că își dorește să devină un bucătar desăvârșit și cu siguranță visul i se va îndeplini, deoarece drumul pe care a pornit este unul promițător.

El știe deja să facă sarmale și gătește și alte preparate, cu o precizie de bucătar adevărat, a spus mama care a fost invitată alături de el în platoul emisiunii.

Matteo Afloarei alături de mama sa, în platoul emisiunii Chefi la cuțite. Sursa foto: Captură video

Matteo este un copil cu o statură mai mică de decât media, dar asta nu-l împiedică să desfășoare diverse activități, normale la vârsta lui. Despre acest aspect, mama băiatului a spus:

„Matteo a fost un copil dorit, când eram însărcinată în patru luni am fost la control și am fost întrebată dacă am pe cineva mic de statură în familie. Au urmat alte analize, iar medicii și-au dat seama de ceva… Pentru mine a fost o traumă toată perioada sarcinii pentru că nu știi ce este în interior. (…) Acum are 14 ani și nu m-a întrebat niciodată de ce este mic.”

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

Mic de statură, dar cu visuri mărețe, Matteo Afloarei a primit laudele juriului de la Chefi la cuțite: „Eu cred că tu o să ajungi foarte departe, bravo!”, i-a spus chef Florin Dumitrescu.

Rotalianul - Revista Românului din Italia este și pe WhatsApp. Înscriete-te pe canalul nostru.

@rotalianul
zandra.ro%20