Copil român din Italia lăsat fără bicicletă de hoți. Apelul mamei pentru a recupera-o: „Am cumpărat-o cu multe sacrificii”

O mamă de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani și care trăiește în localitatea italiană Lissone (provincia Monza-Brianza din Lombardia), a lansat un apel de ajutor pe rețelele de socializare pentru a fi ajutată să găsească bicicleta copilului ei, care a fost furată recent de hoți.

Potrivit publicației Prima Monza, care a preluat apelul conaționalei noastre, fiul acesteia s-a deplasat în urmă cu câteva zile la piscina publică din localitate și a legat bicicleta cu un lanț de un gard.

Intrat apoi în clădirea incinta piscinei, a ieșit în jurul orei 17:00, dar din bicicleta sa a mai găsit doar roata din față și lanțul cu care o legase de gard, semn evident că hoții au profitat de ocazie și au furat mijlocul de transport al copilului în plină zi.

„O cumpărasem recent pentru fiul meu, Alexandru, cu multe sacrificii, pentru a-l premia după examenul de finalizare a studiilor gimnaziale”, a transmis românca în apelul ei.

„A rămas foarte supărat și m-a chemat imediat pentru a-l lua acasă. Este vorba despre o bicicletă Mountain Bike neagră cu dungi portocalii și care are spațiu pentru sticlă de apă”, a mai adăugat mama băiatului, în vârstă de 14 ani.

UP SERVICE DESPĂGUBIRI

În urma apelului făcut de compatrioata noastră, multe persoane au demonstrat solidaritate cu aceasta și care voiau să-i dea o mână de ajutor.

„Mi-au scris persoane care erau gata să mă ajute și dispuse să mă contacteze în caz că o vor găsi”, a mai explicat mama de naționalitate română.

Femeia de 43 de ani cere autorităților locale, de asemenea, să instaleze un spațiu special pentru biciclete, dar și camere de supraveghere, lângă locul unde se află piscina publică.